Imatge de David Bustamante

David Bustamante, en xoc després de conèixer una inesperada defunció

El càntabre ha mostrat el seu dolor en xarxes socials

El cantant David Bustamante era notícia aquests dies, no només perquè està treballant en el seu pròxim disc, sinó perquè afronta un nou repte. En concret, es convertirà en reporter del programa de cuina 'Como Sapiens', que s'estrenarà d'aquí ben poc a TVE

No obstant això, avui és notícia perquè ha patit un gran cop per una inesperada pèrdua. En concret, per la mort d'una de les seves seguidores incondicionals que l'ha acompanyat al llarg de tota la seva carrera. 

David mostra el seu patiment a les xarxes socials

Després de conèixer la tràgica pèrdua d'aquesta seguidora, Marijo, no ha dubtat en donar el condol a la seva família a les xarxes socials. A més, ha aprofitat per rendir-li un petit homenatge. 

Així, ha utilitzat el seu perfil d'Instagram per a compartir una fotografia abraçat a ella en una firma de discos. Imatge que ha acompanyat amb el següent missatge: 

«Avui el món és un lloc pitjor... i ho és perquè te n'has anat abans de temps, d'una forma sobtada... Em dol no haver pogut cantar-te una última vegada, mirar-te als ulls i agrair-te aquests gairebé 20 anys junts. La meva música ens va unir i vam créixer junts... El meu condol més sentit a la teva mare, al teu pare i a la teva filla Maddi, una nena preciosa».

Unes paraules a les quals David Bustamante ha volgut afegir aquestes altres: «Mai me n'oblidaré de tu, de les vegades que et vaig buscar amb la mirada a primera fila, per veure si t'estava agradant el xou... de les xerrades a la porta de l'hotel i dels riures plens de petons i abraçades... Avui et ploro, sempre et recordaré! Gràcies per tot».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy el mundo es un lugar peor... y lo es por que te has ido antes de tiempo, de una forma repentina... Me duele no haber podido cantarte una última vez, mirarte a los ojos y agradecerte estos casi 20 años juntos, mi música nos unió y crecimos juntos... mi pésame más sentido a tu #Ama a tu #Aita y a tu hija #Maddi una niña preciosa... jamas me olvidaré de ti, de las veces que te busque con la mirada en la primera fila, para ver si te estaba gustando el show... las charlas en la puerta del hotel y las risas llenas de besos y abrazos... hoy te lloro... siempre te recordaré! Gracias por todo #Marijo! #DEP @marijo_140177 #LaFamiliaBustamanteLlora

Una publicación compartida de David Bustamante (@davibusta) el

Aquesta publicació tan plena de tendresa i emoció del càntabre ha rebut ràpidament els missatges de suport de seguidors, alguns dels quals coneixien a la difunta. Missatges com: «No m'ho puc creure. M'he quedat en xoc! DEP Marijo»; «Acabem d'assabentar-nos. Una noia tan somrient. Quins grans moments vam passar a les gires!»; «Quina llàstima i que injusta és aquesta vida, amb tot el que havia de viure. Un petó molt fort al cel i a la seva família. DEP. Sempre et recordarem»; o «Injusta la vida. El meu més sentit condol a la seva família i a tu, moltes gràcies per la teva humanitat. DEP».