David Delfín, en un delicat estat de salut després de la seva última recaiguda

La seva mare ha confessat que «està molt malament»

David Delfín | Arxiu

Duríssimes declaracions les que la mare de David Delfín ha fet a 'Vanitatis'. El modista, que lluita de nou contra el càncer, està passant pel seu pitjor moment: «El meu fill està molt malament. Se li ha paralitzat ja mitja part del seu cos. Cal donar-li el menjar, perquè la mà no li respon i estem molt afectats», confessa.

Durant el mes de febrer, la família del modista s'ha traslladat de Marbella a Madrid per donar-li el seu suport i ajudar-lo en aquests moments tan complicats. Segons explica la seva mare, té afectades la parla i la memòria, ja que les ha perdut d'una manera considerable. Es consola amb què David és «molt estimat» i que, per això, té el suport de moltes persones: «té tan bons amics que tots l'estan cuidant i ningú li ha girat l'esquena en cap moment».

Maria, la seva mare, recorda la inquietud del menor dels seus quatre fills des de ben petit i els seus primers passos en el món de la moda, ja que ella també és modista. A més, explica com va ser el moment en què van conèixer la seva malaltia: «Fa dos anys, el Cap d'Any el va passar amb nosaltres i va ser quan li van començar totes les molèsties. Ell sempre ha estat un noi molt sa. El Cap d'Any del 2016, sent a casa, va anar a dutxar-se i va tenir uns dolors molt forts a la cama dreta. Ell no sabia què era i, només arribar a Madrid, va anar al metge i el van informar que tenia tres tumors al cervell». El 5 d'abril es va sotmetre a una operació, però no va ser suficient per curar la seva malaltia. Molta força, David!


Comentaris

envia el comentari