David Delfín reapareix després de la mort de Bimba Bosé

Alguns amics van visitar el dissenyador hores abans de saber-se la mort de Bimba

David Delfín | Cedida

David Delfín ha tornat a aparèixer a les xarxes després de diversos mesos en l'ombra. Ha estat just després de fer-se pública la mort de Bimba Bosé, que a més de ser una gran amiga del dissenyador i la seva musa particular, era la seva companya en la lluita contra el càncer. Al setembre el modista va fer pública la seva malaltia, va revelar que tenia tres tumors cerebrals i va explicar el resultat de l'operació a què es va sotmetre a l'abril, i el seu tractament amb quimioteràpia.

A les fotos que s'han publicat a Instagram, es pot veure diversos amics de David Delfín que van decidir visitar-lo i muntar-li una petita festa, desafortunadament hores abans de saber-se la mort de Bimba Bosé. La reunió va comptar amb la presència de Topacio Fresh, el seu marit Israel Cotes, Bibiana Fernández, la parella de David, Pablo Sáez, el director de cinema Félix Sabroso i la seva parella, Jau, Macarena Blanchón i l'ex de Delfín, l'estilista Pelayo Díaz .

Molts han estat els que s'han recordat de David Delfín després de la mort de Bimba per la seva gran amistat i la lluita que tots dos van compartir contra el càncer. El dissenyador s'ha mostrat acompanyat dels seus, a casa i alegre, mostrant que segueix combatent.


Comentaris

envia el comentari