David Fernàndez es transvesteix per promocionar el concert de 'Doctor Deseo'

David Fernàndez canvia la sandàlia per una sabata de taló, per protagonitzar la imatge del cartell del grup de rock bilbaí ‘Doctor Deseo’

L'exdiputat i conegut dirigent de la CUP, David Fernàndezs'ha prestat per protagonitzar el cartell que anuncia el concert del grup de rock bilbaí 'Doctor Deseo', que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre en la sala Bóveda de Barcelona, dins de la 20a edició del Herri Heron Sona Music Festival que organitza el Centre Basc de Barcelona.

Al cartell podem veure l'exparlamentari català transvestit amb perruca, els ulls maquillats, els llavis pintats, un mocador 'animal print' en el coll, un parell d'imperdibles com a arracada i sostenint una sabata vermella de taló a la seva mà esquerra. D'aquesta forma, Fernàndez, exerceix com a reclam per al concert que tindrà lloc a Barcelona, les entrades estan a la venda al preu d'entre 10 i 12 euros.

Del cartell també destaca que donen per independitzada a Catalunya i especifiquen que Barcelona està situada en la "República de Catalunya". La imatge del cupaire vol recordar una de les imatges polítiques més populars de Fernàndez, quan va sostenir la seva sandàlia a la mà i va cridar "gàngster" a l'exministre d'Economia, Rodrigo Rato, durant la seva interpel·lació en una comissió en el Parlament.
 

Pel que fa a l'estil provocatiu del cartell, cal destacar que en els últims anys el Centre Basc a Barcelona (Euskal Etxea BCN) ha protagonitzat d'altres en la mateixa línia.


Comentaris

envia el comentari