David Flores hereta el mateix problema físic que el seu pare

L'ex de Rociíto va decidir un dia posar remei a un problema que afectava seriosament la seva imatge

Antonio David Flores en una imatge d'arxiu
Antonio David Flores tem quedar-se calb | GTRES

L'estrès que els últims anys ha patit Antonio David Flores a compte del seu ex Rociíto, li ha passat factura en el seu aspecte físic propiciant una gradual caiguda de cabells, un problema que hauria heretat del seu pare. Però Antonio David va decidir un dia que encara no era hora de quedar-se calb, i va posar tot el seu esforç per evitar-ho sotmetent-se a un implant capil·lar.

D'aquesta manera, va rejovenir la seva imatge i va preparar la seva tornada a la televisió, que es va materialitzar amb 'GH VIP' l'any passat i gràcies a la qual va sumar en popularitat i va aconseguir un contracte de treball com a col·laborador a 'Sálvame'. Ara és el seu fill, David Flores, germà de Rocío Flores qui també s'està veient afectat per l'alopècia, tal i com hem pogut veure en una de les últimes fotografies en les que ha aparegut i malgrat la seva joventut.

En què consisteix un empelt capil·lar?

El tipus d'empelt a què es va sotmetre Antonio David Flores sol tractar-se d'un autotrasplantament de fol·licles d'una part del cuir cabellut a una altra, i sol costar entre 3.000 i 6.000 euros depenent de l'extensió de zona a repoblar.

En el cas d'Antonio David, aquest va escollir la tècnica 'VA SER' (Follicular Unit Extraction), que es tracta d'anar traient un a un els fol·licles pilosos de la zona posterior del cuir cabellut i inserir-los a la part frontal on acostuma a començar la pèrdua de cabell. En ser una tècnica pèl a pèl es triguen hores en completar tot l'empelt, com en el cas d'Antonio David, que va passar un dia sencer des del matí fins ben entrada la tarda per finalitzar tot el procés.

Imatge d'Antonio David Flores sortint de la clínica on es va sotmetre el trasplantament capil·lar
Antonio David sortint de la clínica després de realitzar-se l'empelt | aviat

Per la resta, no comporta riscos i el seu període de cicatrització és d'entre 2 i 3 dies, de manera que de seguida es pot tornar a fer vida normal. El resultat, si la tècnica està ben feta i la porta a terme un professional de confiança, és d'un aspecte molt natural i no sol notar-se que es tracta d'un implant.

 

Comentaris

envia el comentari