Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco s'assabenta de per què la seva mare ha perdut la feina

David Flores Carrasco ha pogut descobrir la versió sobre els fets amb Rocío Carrasco a través d'un periodista

David Flores Carrasco ja és coneixedor que la segona part de la docu-sèrie de la seva mare s'estrenarà en uns dies. Però també ho és que, per a sorpresa de tot el món, no s'emetrà a Telecinco sinó a Mitele Plus.

Una decisió que ha estat explicada ara per un excol·laborador de la cadena, Jesús Manuel Ruiz. D'aquesta manera, el jove ha pogut descobrir el perquè s'ha donat aquest cop inesperat tant a Rocío Carrasco com als seus seguidors.

David Flores Carrasco ja coneix la inesperada postura de Mediaset

David Flores Carrasco sap que el proper 17 de juny s'estrenarà la segona temporada de l'esmentada docu-sèrie. Portarà per títol En el nombre de Rocío i, segons sembla, abordarà les raons per les quals Rocío no manté relació amb la seva família mediàtica. Suposadament mostrarà proves que deixaran en evidència els seus oncles materns i fins i tot el que va ser vidu de Rocío Jurado.

Si ha sorprès l'estrena, ho ha fet més que la producció s'emetrà a la plataforma de pagament Mitele Plus. De moment, només dos capítols, els números 0 i 1, es podran veure en obert a Telecinco. I això ha generat un enuig enorme entre els nombrosos espectadors que esperaven amb gran desig l'emissió d'aquesta producció.

De fet, diversos rumors han anat sorgint aquests dies respecte a aquesta situació, però avui hi ha hagut algú que n'ha explicat el perquè. Jesús Manuel, que va ser col·laborador de Sálvame, ha donat el seu punt de vista a El Chismógrafo. Ho ha fet a través d'un article que ha titulat: «Mediaset sorprèn fent fora de la graella Rocío Carrasco, la 'desterrada'».

En concret, ha explicat que «ha estat expulsada del seu paradís en aquest últim any on ha campat a gust com un Quixot per terres manxegues sense possibilitat que altres veus poguessin rebatre. Des del dret, des de la informació i l'opinió. Va abanderar el pensament únic amb els seus portaveus arribats des de diferents branques, el periodisme esbiaixat, el presumpte dret del sobreseïment i la psicologia barata de barri».

Imatge de José Manuel Ruiz, col·laborant a Sálvame Diario
David Flores Carrasco ha vist Jesús Manuel Ruiz exposar la seva versió del qual succeeix la docu-sèrie | Mediaset

Tot seguit, ha exposat que si aquesta nova entrega serà portada a la plataforma de pagament és també per dos motius més. Primer, perquè a «les dues últimes reposicions de la docu-sèrie la quota no va superar el 7 %». Segon, perquè «ella i la seva marea fúcsia no quadren per a les noves directrius de Telecinco».

«L'arribada de Borja Prado a la cadena, en substitució d'Alejandro Echevarría, ha suposat un abans i un després als personatges. De la mateixa manera, que Rocío va suposar un canvi a Telecinco a la manera d'entendre l'entreteniment», prosseguia la seva opinió.

David Flores Carrasco qüestiona la informació

David Flores Carrasco pot ser que com molts espectadors de Telecinco i professionals del medi estigui qüestionant la notícia donada per Ruiz. És cert que l'estratègia amb la segona part de la docu-sèrie pot ser deguda als canvis a les altes esferes de la cadena. Però no que l'audiència no doni suport a la filla de 'La més gran'.

El periodista ha parlat del baix 'share' de les reposicions de la producció, però és que eren això, reposicions. Tot i això, no ha fet al·lusió que les dues últimes intervencions de Rociíto a Sálvame van fer que el programa arribés a assolir més del 17 % de quota de pantalla. Ens estem referint al dia en què va presentar els vídeos que desmentien la Marta Riesco i la Sálvame Fashion Week.

Imatge de Jesús Manuel Ruiz.
David Flores Carrasco, igual que moltes altres persones, qüestionen els arguments donats pel periodista | Mediaset

Així mateix, es posa en qüestió el seu punt de vista tenint en compte que sembla que va ser acomiadat de l'esmentat format pels seus conflictes per la mateixa sèrie. A més a més, sorprèn que no hagi recollit que es rumoreja que la decisió que s'emeti ara a Mitele Plus és per una qüestió judicial.

En efecte, perquè la productora no es pugui veure esquitxada per demandes per la qual cosa es pugui revelar en obert. Sigui com sigui, caldrà esperar per veure què passa i si oficialment s'hi donen explicacions.

▶️ La abuela de Andrea Janeiro vuelve a escena por su familia