MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

David Flores Carrasco fa 19 anys en un dels pitjors moments pel seu pare David Flores

La seva mare i el seu pare porten ja molts anys de dures batalles legals que poden acabar molt malament per Antonio David Flores, pare del jove
Imatge d' Antonio David Flores i els seus fills | CatalunyaDiari

 

David Flores Carrasco, fill d'Antonio David i Rocío Carrasco, fa avui, 15 de desembre, 19 anys, una data que hauria de ser molt celebrada. Per desgràcia les dures batalles judicials que han lliurat durant anys els seus pares ha fet que l'aniversari tingui lloc en un moment molt delicat pel seu progenitor, amb el qual viu.

  

  

El jove, que va arribar a la majoria d'edat avui fa just un any, va decidir aleshores que volia viure amb el seu pare, com ja havia fet la seva germana. Així doncs, des d'aleshores s'ha mantingut allunyat de Rocío Carrasco, a qui no va agradar gens aquesta decisió i va decidir retirar-li la paraula.

  

  

Ara el nét de Rocío Jurado estudia un curs de Tècnic en Gestió Administrativa a Màlaga i viu una vida tranquil·la i feliç. Però no sempre va ser així, la seva arribada a la ciutat andalusa va crear molta polèmica, ja que la seva custodia encara era compartida entre els seus dos pares. Per aquest motiu, Carrasco va interposar una demanda contra el seu exmarit per incompliment de custòdia, tot i que finalment la va retirar quan David va fer els 18 anys.

 

El dia que la filla de 'La més gran' va anar al jutjat a retirar la demanda, va coincidir precisament amb el seu fill, que estava allà per fer-se un estudi psicològic. El retrobament va ser molt dur, ja que Rocío Carrasco ni tan sols va saludar al jove, el qual va quedar molt afectat.

Així doncs, ara la relació entre els dos és completament nul·la i, per això David va decidir posar distància amb la seva mare. Per segon any consecutiu, el noi no celebrarà el seu aniversari acompanyat de la seva mare, tot i que sí que comptarà amb la seva germana, el seu pare i la parella d'aquest, Olga.

 

Molt unit a la seva germana Ro

Afortunadament per David, la seva germana Ro sempre ha estat un dels seus grans pilars a la vida i no dubta en donar-li suport sempre que ho necessita. La jove també viu a Màlaga amb el seu pare i, per ella, el seu germà és intocable. Ell també ha demostrat en moltes ocasions que sent vertadera devoció per la seva germana.

Rocío i David Flores es donen suport mútuament. | Cedida

 

Tot i que els dos compten amb el suport d'altres familiars, les adversitats que han viscut durant els últims anys, han fet que la seva relació s'hagi fet encara més estreta, fent-se, a més de germans, millors amics. Ara són inseparables.

Olga, la seva segona mare

Ara fa ja 15 anys que Olga va aparèixer a la vida d’Antonio David i dels seus fills i, des d’aleshores han format una família unida. La dona ha estat una peça fonamental durant les batalles legals del seu marit i Rocío Carrasco i s’ha guanyat l’amor de David i la seva germana Ro, als quals tracta com si fossin fills seus.

 

Olga Moreno amb David Flores i Antonio David. | CatalunyaDiari

 

«Olga els hi diu als meus fills que ella no és la seva mare, però són ells els que la consideren això», assegurava Antonio David en una entrevista per la revista 'Lecturas'. I és que cap dels dos es parlen amb la seva mare biològica i, per aquest motiu, han trobat en Olga aquesta figura que tant els hi manca.

Prova d'això va ser la vegada en què David es va trobar amb la seva mare als jutjats. Davant la freda reacció de la seva mare, Olga va agafar-lo de la mà i li va donar el suport que necessitava en aquell moment. Una demostració inqüestionable de l'afecte que hi ha entre tots dos.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris