Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Antonio David i David Flores

David Flores Carrasco al·lucina: El seu pare revela el dineral que cobrava a 'Sálvame'

Antonio David exposa sense voler quant li pagava cada mes l'espai de Telecinco

David Flores Carrasco no dona crèdit al que ha sortit a la llum. I és que el seu pare, Antonio David Flores, no s'ha quedat callat contra 'Sálvame' després que fa uns dies l'acusessin de ser un «gandul i no cotitzar a la Seguretat Social».

Concretament, va ser el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, qui va intentar posar-lo contra les cordes i ridiculitzar-lo en directe. El català va afirmar que no entenia com Antonio David no estava cotitzant amb les altes xifres rècord que havia registrat els últims mesos.

L'extertulià va respondre al comunicador de Telecinco mitjançant el seu canal de YouTube. Va assegurar que treballa en aquesta plataforma audiovisual. A més, va afirmar que guanya bastants diners gràcies a les desenes de milers de visualitzacions que té cada vídeo que comparteix.

 
Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac
Antonio David Flores va desafiar Fidel Albiac perquè ensenyés en públic la seva vida laboral | Catalunya Diari

Així doncs, Antonio David va desafiar Jorge Javier proposant-li que demanés a Fidel Albiac que revelés la seva vida laboral, i que ell faria el mateix ensenyant aquest document.

El badaloní va fer cas omís a Antonio David, però aquest dilluns, l'ex de Rociíto va tenir el valor de fer pública la seva vida laboral amb tota mena de detall.

A més, també va mostrar als subscriptors del seu canal la sentència que li va donar quan va ser acomiadat de 'Sálvame' el març de l'any passat.

LO PROMETIDO: sentencia ÍNTEGRA del despido NULO y mi vida laboral

Sense voler, l'excol·laborador destapa el que cobrava a 'Sálvame'

El cas és que el pare de David Flores Carrasco va ensenyar aquesta sentència, però sense voler també va deixar al descobert el sou que guanyava quan treballava a 'Sálvame'. Parlem d'un període de poc més d'un any en què va col·laborar a l'espai de La Fábrica de la Tele.

L'extertulià va ensenyar el document, on hi havia tatxades en negre certes dades que volia amagar. Per exemple, les que fan referència al salari anual que cobrava com a col·laborador.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David Flores assegut al plató de 'Sálvame' | Mediaset

El cas és que no s'entén com Antonio David amagava aquestes dades, ja que també va ensenyar el codi de verificació de la sentència (a la zona lateral de l'escrit). Mitjançant aquest codi, es pot veure la sentència completa amb totes les dades que ell ha volgut ocultar.

Segons el document exposat per l'exguàrdia civil, «ha prestat serveis a La Fábrica de la Tele des del 9 de desembre de 2019 com a comentarista de notícies de premsa del cor i actualitat social als programes de televisió 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe».

«Aquests s'emetien al canal Telecinco i es gravaven a les instal·lacions de Mediaset. Durant els dotze mesos previs a l'acomiadament, el demandant va percebre un salari de 118.116,68 euros».

Quant guanyava a 'Sálvame' abans que l'acomiadessin

Dit això, es pot calcular el que Antonio David guanyava quan col·laborava al xou de Telecinco. Cobrava la gens menyspreable quantitat de 9.843 euros al mes, una dada que ha deixat atònit el seu fill, David Flores Carrasco.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores sense voler revela quant cobrava a 'Sálvame' | GTRES

També es revela quants diners va perdre a 'Sálvame' per «la incompareixença al programa o a les sessions preparatòries que s'havien establert, l'abandonament de l'emissió abans de la conclusió del programa i la negativa a seguir les indicacions de la direcció, que són les causes que haurien habilitat La Fábrica de la Tele per a resoldre el contracte, així com per a percebre una indemnització de 4.000 euros».

A més, si Antonio David no acudia al 'Deluxe', «la clàusula s'elevava a la quantitat de 40.000 euros, incloent-hi l'incompliment de la clàusula d'exclusivitat».

Finalment, el document recull la quantitat que li ha d'abonar La Fábrica de la Tele per haver-lo acomiadat de manera improcedent. «Aquesta quantitat ascendeix a 32.361 euros per les quantitats deixades de percebre i 50.000 euros pel dret a l'honor».