Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores en un primer plano

David Flores Carrasco se n'assabenta al seu aniversari: «No veurà ni un euro»

'Sálvame' va revelar la dada que més preocupava Gloria Camila sobre l'homenatge a la seva mare, Rocío Jurado

El programa especial deTelecinco en forma d'homenatge a Rocío Jurado, titulat 'L'últim viatge de Rocío', segueix generant polèmica. Gloria Camila va qüestionar la seva vàlua i va assegurar que ella no hauria assistit ni cobrant.

A més, la filla de la cantant va recalcar que l'única que està cobrant per l'homenatge és la seva germana, Rocío Carrasco. Aquestes declaracions de Glòria a 'Ya son las ocho' van doldre als membres de 'Sálvame'. Jorge Javier Vázquez va ser un dels primers a criticar Gloria Camila aquest dimecres a la tarda.

El cabreig majúscul de Jorge Javier amb Gloria Camila

Jorge Javier Vázquez estava molt emprenyat pel que Glòria havia afirmat sobre ell sense proves al programa presentat per Sonsoles Ónega. Davant les acusacions que Roció Carrasco havia cobrat per la docusèrie, Jorge Javier va assegurar que no era cert. «No va cobrar absolutament res», va assegurar.

Rocío Carrasco en un plató de televisió
Rocío Carrasco no va cobrar res per l'homenatge a Rocío Jurado, segons Jorge Javier Vázquez | Telecinco

El presentador va lamentar que «som en una època en què ens diran que no ens creuen. De manera que només puc demanar a la gent que cregui que ha cobrat que ho demostri», va exigir. "Únicament va signar la cessió de drets d'imatge. No ha cobrat, no hi ha debat sobre això».

Jorge Javier: «Es van quedar sense res a agafar-se»

El conductor de 'Sálvame' va assegurar que entenia «perfectament» que ni Glòria ni Rosa assistissin a l'homenatge. Tanmateix, comprenia que en començar el seu programa, totes dues estaven desateses, «perquè es van quedar sense res a agafar-se», afegia.

Ambdues, segons Jorge Javier, «buscaven el mínim error per dir que elles ja sabien que no seria bonic». No entenia l'afany de Rosa Benito per «desmentir tot el que diu Rocío Carrasco». Així, tot i que assumia que Benito va viure moltes experiències, «no va ser l'única», va comentar el presentador.

María Patiño dóna la cara per Rocío Carrasco

María Patiño també va opinar sobre els Mohedano-Jurado, i va afirmar que tota la família ha cobrat per parlar de Rocío Jurado «menys una persona: Rocío Carrasco». «De les setze persones, només n'hi ha una que no ha cobrat mai per parlar-ne».

Primer pla de María Patiño
María Patiño va defensar a capa i espasa Rocío Carrasco | GTRES

En aquest sentit, la col·laboradora va retreure que «ningú ha sortit mai a censurar que Ortega Cano rebés a 'La Yerbabuena' el públic per ensenyar vestits i fotografies de Rocío, i de molta altra gent». A més, va assenyalar Gloria Mohedano per haver cobrat fotos als visitants.

Patiño: «Ortega Cano ha cobrat per fer moltíssims homenatges a Rocío Jurado»

María Patiño va posar el focus a l'exmarit de Rocío Jurado. L'acusava d'haver cobrat per fer «moltíssims» homenatges a Rocío Jurado, tant a Telecinco i a Antena 3 com a la revista 'Hola'. A ell ningú no s'ho ha criticat mai", afirmava de forma contundent la periodista.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano va quedar en mal lloc després de la confessió de María Patiño | Europa Press

«L'altre dia Gloria Camila estava en un 'photocall' i va haver de dir que ja no podia contestar, és clar, perquè té el seu programa», va criticar Patiño. Per acabar-ho d'adobar, la col·laboradora va defensar l'actuació de Carrasco en l'àmbit familiar.

Patiño va recordar que «hi ha cinc milions d'euros malversació a Chipiona amb el museu de Rocío Jurado, i l'única que hi va anar a posar ordre va ser Rocío Carrasco». De la seva neta, també va recordar que va ser ella qui va entrar en directe «quan van dir una barbaritat de Rocío Jurado va ser Rocío Carrasco».