David Flores mirant a càmera mig somrient

David Flores Carrasco, aterrit per l'abús i les humiliacions: «Pare assassí»

David Flores ha conegut els durs missatges que rep Gloria Camila

David Flores és una persona molt familiar. Per aquest motiu, li preocupen molt les persones del seu entorn, i això és el que ara el fa estar absolutament terroritzat. Algú molt proper a ell, Gloria Camila, està rebent missatges molt durs i insults a través de les xarxes socials. Ella mateixa ho ha denunciat públicament.

Gloria Camila, l'objectiu de contundents missatges en contra

David Flores ha estat testimoni que la filla d'Ortega Cano fa temps que està al focus mediàtic. El motiu és que ha carregat contra Rociíto per la seva docusèrie, i també, perquè es rumoreja que en aquesta emetrà documents que donaran una mala imatge del torero.

Aquesta circumstància ha fet que Gloria Camila hagi estat titllada de dolenta i acusada de no donar suport a la seva germana Rocío pel patiment que li ha provocat el seu exmarit. Així, a les xarxes li han deixat missatges criticant-la per aquest i altres motius.

Gloria Camila ha rebut comentaris que li deien, per exemple, que «la teva mare no sabia que adoptant-te donava a la seva legítima filla una enemiga». L'usuari ha compadit la seva mare: «Pobre Rocío Jurado, es va equivocar amb tu».

Gloria Camila
Gloria Camila està rebent missatges molt durs i fins i tot és insultada | GTRES

En aquesta mateixa línia, altres usuaris també han lamentat que la «filla postissa» de Jurado defensi un maltractador. «Si Rocío aixequés el cap», assegurava un altre, «us enviaria una altra vegada a Colòmbia». A més, l'han titllat de «porca», «pocavergonya» i han assegurat que té un «pare assassí».

Gloria Camila esclata davant els atacs

Tots aquests comentaris en contra i insults han fet que Gloria Camila esclati. D'entrada, ho ha fet escrivint un text que ha compartit al seu compte d'Instagram.

En ell, la jove ha reflexionat que, si bé «últimament ens lamentem de successos horribles que passen al món, de l'odi que hi ha a la societat, de la poca humanitat a les xarxes, veig que molts que prediquen, ho fomenten alhora».

Així, Gloria Camila ha explicat que «torno a denunciar públicament l'assetjament, els insults, les faltes de respecte i les ofenses que rebo a les meves xarxes socials».

Story de Gloria Camila
Gloria Camila ha convidat a la reflexió | Instagram

En segon lloc, la jove ha pujat un vídeo on parla d'aquesta qüestió i demana responsabilitat i reflexió. Ha exposat un discurs semblant al que ha escrit.

«Estem tota l'estona queixant-nos de totes les notícies que surten a la tele, de les morts que hi ha, del suïcidi, de l'assetjament, de com una persona pot fer mal a una altra, de les crueltats que hi ha...». «Però nosaltres seguim fomentant-ho. Com a societat i com a persones, no avancem», ha tancat.

A això, Gloria Camila ha afegit que és per això que molt sovint diu que «estimo més el meu gos que algunes persones». «Vivim en una societat de merda i encara queda molt perquè avancem. Últimament, passen coses horribles per la manera d'estimar, de ser, de viure...».

Story de Gloria Camila
Gloria Camila ha optat per denunciar públicament l'assetjament que pateix | Instagram

Després, la tieta de David Flores ha donat un missatge molt clar: «Si no intentem canviar cadascú, no avancem. Rebre missatges així cada dia genera impotència i és una manera de llevar-se els matins que et consumeix», ha conclòs Gloria Camila.

En aquest sentit, la jove ha lamentat que «sóc molt sensible, m'afecta tot molt i busco una solució a tot». «Dit això», ha tancat, «quan escriviu un missatge, penseu com el rebrà l'altra persona, encara que us caigui fatal, perquè darrere hi ha una persona que té sentiments i problemes. Intentem millorar i ser millors persones».