Fotomuntatge d'Antonio David i David Flores

David Flores Carrasco, decebut: Antonio David es va equivocar amb Olga Moreno

Antonio David entona el mea culpa i confessa l'error que va cometre amb Olga Moreno

David Flores Carrasco està més decebut que mai amb el seu pare. I és que el que ha hagut d'escoltar no li ha agradat gens. Després de diversos dies en silenci, Antonio David ha donat la cara pel que fa a tot el que s'ha comentat sobre la seva vida sentimental.

Arran que sortís a la llum la relació que té amb Marta Riesco, l'excol·laborador de Telecinco s'ha vist obligat a aclarir diversos temes. A més, no ha tingut problemes a reconèixer que no es va portar bé amb la que encara és la seva dona, Olga Moreno.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores ha parlat públicament de la relació que té amb Marta Riesco | Catalunya Diari

Fa uns dies, Antonio David va parlar amb un reporter de 'Viva la vida', i recentment ha fet un directe al seu canal de YouTube per a comentar els episodis familiars dels últims dies.

Mitjançant un vídeo, que porta per títol 'Ahora hablo yo', l'exguàrdia civil no s'ha deixat res al tinter. «La meva major premissa és defensar la família. Plantar cara a tots aquells que han atacat la meva família, concretament la Rocío», començava.

El pitjor error d'Antonio David Flores amb Olga Moreno que enfonsa David Flores

Diumenge a la nit, l'excol·laborador de 'Sálvame' va començar aquest directe de manera molt contundent.

«Avui és un dia difícil per a mi, no és el meu millor dia. Si fos jo Jorge Javier, seria un d'aquests dies en què no em trobo bé». Així s'expressava fent referència a la darrera absència del presentador català a l'obra de teatre que està fent a Madrid.

«Us vull parlar dels meus sentiments i de com em trobo. També d'algunes coses sobre les quals crec que he de fer autocrítica», va afirmar. Antonio David va fer referència a la denúncia de Rocío Carrasco, al fet que l'acomiadessin de 'Sálvame' i a com la docusèrie va enfonsar el seu matrimoni.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David Flores ha admès que es va equivocar amb Olga Moreno | GTRES

Amb tot, el pare de David i Rocío Flores Carrasco va apuntar que segueix admirant Olga Moreno, perquè és part de la família: «S'ha qüestionat el paper que ha tingut amb els meus fills perquè no és la seva mare. Quan es viuen les coses que s'han viscut a casa, la mare no és la que pareix, sinó la que cria, i ella ha exercit de mare», va sentenciar.

«Quan la vaig conèixer, la vaig triar bé, però em vaig equivocar»

En un moment donat, Antonio David va entonar el mea culpa sobre un tema que ha afectat molt Olga Moreno.

«Quan la vaig conèixer, la vaig triar bé, però em vaig equivocar. Perquè vaig triar una companya de viatge i una persona que, tot i saber que la meva vida sempre era qüestionada i que tenia pressió a sobre, em va donar la mà i em va dir que forméssim una família», prosseguia Antonio David.

L'excol·laborador de Telecinco sap que aquests últims anys la seva família ha patit una sobreexposició brutal i que això ha afectat el matrimoni amb Olga.

«Em penedeixo de no haver-ho dit»

«La nostra intenció era que als nostres fills tot això no els afectés gens. Durant aquests mesos, hem estat convivint junts i gaudint d'ella, fent-los veure que no passava res», confessava.

«Només ella i jo sabem des de quan estem separats i les converses que hem tingut», deia sense titubejar. A més, va revelar el motiu real pel qual no va dir a Olga que estava amb Marta Riesco.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Olga Moreno i Antonio David Flores ja no estan junts | GTRES

«Quan parles amb la que és la teva dona des de fa 22 anys i li dius que et separes, no sé si cal explicar que faràs la teva vida amb una altra persona. Potser això és fer més mal. No saps si dir-ho o no dir-ho, precisament per no fer mal, i em penedeixo de no haver-ho dit», deia finalment.