Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

David Flores Carrasco descobreix el paper de la seva mare que explica tota la veritat

El document ha posat Rocío Carrasco al descobert

David Flores Carrasco no s'ho creu. Es va emportar una decepció amb la seva mare després que aquesta protagonitzés un documental i destrossés el seu pare. El jove va fer saber públicament que es trobava malament després de les declaracions de Rocío Carrasco, però aquesta, en compte de parar, ha continuat parlant.

Ara és protagonista d'un segon documental i David segueix amb el malestar al cos. Sobretot, després de descobrir un paper que demostra la doble cara que té Rocío Carrasco.

David Flores està fart de sa mare

No és la primera vegada que s'afirma que entre mare i fill no hi haurà possibilitat de reconciliació. De fet, David Flores, amb ajuda del seu pare, ha portat la seva mare als tribunals. El motiu n'és la pensió d'aliments que el jove reclama a Rocío.

Una sentència del 2018 establia que Rocío Carrasco havia de pagar una pensió d'aliments de 200 euros mensuals  pel seu fill David. Malgrat ser major d'edat, va ser considerat dependent econòmicament.

Deixant els problemes judicials de banda, David se n'ha assabentat en les últimes hores de la doble cara que té la seva mare. Ho ha fet amb un document que deixa en evidència la filla de La más grande i tindrà repercussió al món del cor en els pròxims dies.

David Flores impactat

El documental de la mare de David Flores no és tan seguit com el primer. Potser és perquè els capítols s'emeten a Mitele Plus, una plataforma exclusiva per a subscriptors.

Tot i això, malgrat les dades, Rocío Carrasco apareix en pantalles cada setmana i explica alguns detalls dels Ortega Cano que ningú sabia. Aquesta vegada li tocava el torn a Raquel Mosquera per qüestions de l'herència de Pedro Carrasco.

En aquest capítol, la mare de David Flores ha criticat les propietats rebudes de Raquel Mosquera, però un document ho ha canviat tot. S'ha recuperat un comunicat, signat per totes dues, en què es compta una versió diferent d'allò que explica Carrasco.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
La mare de David Flores Carrasco i Raquel Mosquera van signar un comunicat juntes. | CatalunyaDiari

El document que deixa de pedra David Flores

En aquest paper es demostra la unió que Raquel Mosquera i Rocío tenien després de la mort de Pedro Carrasco.

«Volem manifestar que, avui, per primera vegada, ens hem reunit (vídua i filla) per tractar aquest assumpte (l'herència). En unió dels nostres assessors, hem arribat de manera immediata a un acord dins de la cordialitat».

Així continuava: «Després de l'acord aconseguit ens queda la tranquil·litat que el nostre estimat pare i marit, des d'on ens contempli, estarà plenament satisfet».

En fer públic aquest document, les reaccions no s'han fet esperar. Primer la de David Flores, que s'ha quedat impactat en descobrir tota la veritat. I segon, la dels mitjans de comunicació que han reaccionat immediatament.

«És una canallada anar a buscar algú quan saps que no resistirà. Amador Mohedano, sí que resisteix, ella no. Quan s'acabi aquesta temporada no quedarà res», explicava Federico Jiménez Losantos.

David Flores no pot més

Després de conèixer l'últim esdeveniment de la seva mare, David Flores ha arribat al seu límit. El jove ha vist com la seva família s'ensorra, com la seva germana s'emancipa i com el seu pare es va separar d'Olga.

Ara, David només espera que aquest segon documental no arrasi definitivament amb tot el que més vol.