Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix el robatori que el pot deixar sense casa

David Flores Carrasco, avergonyit després d'una altra acusació greu contra el familiar

David Flores Carrasco ha assistit a un altre episodi que deixa en mal lloc un membre de la seva família. El fill d'Antonio David va comprovar aquest dimarts mentre veia la gala de 'Supervivientes' que la seva madrastra ha tornat a ser protagonista per un fet que l'avergonyeix profundament.

El jove no ha donat crèdit al que escoltava a la gala, presentada com sempre per Carlos Sobera, quan algú ha tret les vergonyes d'Olga Moreno.

La madrastra de David Flores Carrasco, que tornava al plató després de la seva estrena com a tertuliana de 'Supervivientes', on va protagonitzar diverses polèmiques, ha tornat a crear enrenou. El cas és que les picabaralles en aquest reality de supervivència també tenen lloc fora dels Cayos Cochinos, i més concretament al plató de Telecinco.

David Flores assisteix a un altre moment vergonyós de la seva madrastra

Olga Moreno ha estat la protagonista d'una cleca força gran, que ha rebut quan menys s'ho esperava.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco s'assabenta dels tripijocs del seu familiar per sobreviure | GTRES

Alexia Rivas, periodista i col·laboradora de plena actualitat després que se l'hagi relacionada els últims mesos amb Omar Sánchez, l'exnòvio de la supervivent Anabel Pantoja, ha aprofitat la més mínima oportunitat per criticar l'encara dona d'Antonio David. I aquesta ha contestat com ha pogut a una acusació molt greu de la que el públic no donava crèdit.

La cleca definitiva a Olga Moreno que deixa enfonsat David Flores Carrasco

La tensió a 'Supervivientes 2022' ha anat a més segons han passat les setmanes al reality. Ahir es va tornar a viure un moment desagradable entre Rivas i Moreno. Una cosa semblant a la que va passar al debut de la madrastra de David Flores Carrasco.

Retrobament d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
David Flores i Olga Moreno, a la final de 'Supervivientes'  | MEDIASET

Va ser el dia en què l'Alexia va arribar a desmarcar-se d'Olga i menysprear la seva amistat per no refiar-se de les seves maneres d'actuar. Doncs ahir Alexia va tornar a la càrrega i ha deixat retratada Olga. I és que l'ha acusada de robar a la seva edició de 'Supervivientes 2021'.

Així, al plató del programa de Telecinco han parlat sobre algunes de les trampes que han portat a terme els concursants de 'Supervivientes 2022'. També han comentat com alguns concursants delaten altres, un gest molt lleig que ha estat retret per molts dels col·laboradors.

▶️ Un amigo de Piqué desvela porque han roto él y Shakira

Olga Moreno, contra les cordes després d'acusar-la de robar

En aquell precís instant, Alexia Rivas ha parlat de la seva edició del reality i afirmava que «l'any passat no ens delatàvem. Olga i Lara robaven llaunes i no ho explicàvem». Una afirmació que ha exposat davant de l'andalusa, que no li ha faltat temps per negar-ho en rotunditat.

Olga Moreno ha saltat ràpidament contra Alexia Rivas i ha assegurat que «jo mai he robat, ni la crema de cacau, que ho vaig explicar jo a Melyssa».

Olga Moreno i Alexia Rivas
Olga Moreno ha tornat a rebre les crítiques d'Alexia Rivas | Catalunya Diari

Però la periodista no s'ha quedat aquí i ha tornat a posar en dubte l'argument d'Olga. I és que ha defensat sense embuts que Olga havia robat a la seva edició.

«Això de les llaunes és verídic. Però escolta, que no passa res. Jo també hauria robat que es passa molta gana», ha sentenciat sense fer un pas enrere en el seu speech.

Finalment, Olga li ha contestat que elles no van estar juntes a la platja i que, per això, no té proves del que diu. Doncs bé, Alexia ha tancat el tema i ha assegurat que això és verídic perquè «m'ho van explicar».