David Flores Carrasco

David Flores descobreix que la venjança està en marxa i adverteix la seva mare

David Flores ha vist com la situació familiar ha empitjorat

David Flores Carrasco pateix molt amb tot el que està passant a la seva família. Fa uns mesos, el pare decidia separar-se d'Olga Moreno per emprendre una nova vida al costat d'una altra persona. Allò va suposar un revés per a ell, que sempre va estar molt unit a l'empresària sevillana.

La situació amb la seva mare tampoc no es pot dir que sigui molt millor. Fa molts anys que no es veuen i el més probable és que la pròxima vegada que coincideixin sigui en un jutjat, atès que té pendent una demanda contra ella per l'impagament de la pensió.

David Flores Carrasco i Olga Moreno
David Flores Carrasco sempre ha tingut molt bona relació amb Olga | GTRES

Els darrers dies, David Flores s'ha assabentat de les intencions d'un familiar molt directe. Amador Mohedano té previst rodar la seva pròpia docusèrie, on procurarà desmuntar el testimoni de Rocío Carrasco. El germà de 'La más grande' s'ha cansat dels continus atacs de la seva neboda i vol respondre-li amb la mateixa moneda.

De moment, no es coneixen gaires detalls d'aquest projecte, però, segons sembla, ja hi estarien treballant. L'exrepresentant de Rocío Jurado comptarà amb l'ajuda del conegut youtuber JuanjoVlog. De fet, ja s'hauria desplaçat fins a Chipiona per començar el projecte que promet fer parlar molt.

Al canal de Juanjo, hi han intervingut tots dos per comunicar quins són els seus plans. «Estem tenint i parlant de milers d'idees», va assenyalar Amador, que sap que mirar enrere i recordar certs capítols del passat li portaran molts records.

Considera que «serà una muntanya russa d'emocions». Està preparat per oferir la seva versió i posar al seu lloc Rociíto. Confia que el resultat sigui una sèrie on apareguin tots els detalls de la seva vida, sense censures.

David Flores Carrasco estarà molt pendent de la data de l'estrena. De moment, no han volgut avançar res. El mateix Amador explicava que «ara s'està gravant tot en brut, i després s'editarà i es muntarà com Déu mana».

Llego el día! ya estamos en Chipiona!

El youtuber afegia que es tractarà d'un projecte «molt professional», que no tindrà res a envejar al que puguin emetre les televisions. Sens dubte, hi ha molt d'interès per escoltar el testimoni del germà de Jurado. Per a aquest projecte, s'ha envoltat d'una de les persones més crítiques amb la seva neboda, sobretot des que va explicar la seva història en una docusèrie.

JuanjoVlog va utilitzar el seu canal de YouTube per carregar contra l'empresària, però també contra Mediaset i contra la productora. A més, manté una estreta relació amb Antonio David, un dels primers a fer-lo popular després del seu acomiadament de Sálvame.

David Flores Carrasco, preocupat pel futur del seu pare

David Flores Carrasco té uns quants fronts oberts. Fa poques hores, es coneixien també els plans de futur del seu pare. La seva parella actual, Marta Riesco, confessava que estava molt enamorada d'Antonio David.

La seva intenció a curt termini és casar-s'hi i tenir fills. Una decisió que ha agafat per sorpresa l'entorn del jove, que encara no ha tingut l'oportunitat de conèixer la reportera. Asseguren que tampoc no tenen intenció d'acostar-s'hi.

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador parlarà de la mare de David Flores sense amagar res | Mediaset

David Flores no va encaixar ben bé la separació de l'exguàrdia civil i d'Olga Moreno. No obstant això, sap que qualsevol mena de relació amb la periodista suposaria un gest de traïció cap a la sevillana. Per tant, no té previst actuar.

El fill de Rociíto viu molt pendent de la guanyadora de Supervivientes. No vol que torni a patir més per culpa d'Antonio David. Si la situació segueix així, el més probable és que no vagi al casament del seu pare, que es podria celebrar a finals d'any.