Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco envia un missatge urgent a la seva tieta

David Flores Carrasco ja no calla després de l'última polèmica

David Flores Carrasco viu l'última picabaralla entre els Ortega i les Aldón sense entendre res. I és que els últims dies ha quedat clar que Gloria Camila, filla del torero, i Gema Aldón, filla de la dissenyadora, estan més enfrontades que mai.

Tot i les declaracions realitzades per part de la colombiana, David Flores Carrasco sap perfectament que no es poden ni veure.

Segons José Antonio Avilés a Viva la vida, la filla d'Aldón podria haver ofert una exclusiva on hauria parlat malament dels Ortega. Gema té clar que el moment en què trenqui el seu silenci «caurà la careta a més d'un».

David Flores Carrasco ja sap que la guerra ha començat

Gema posa el focus principalment sobre Conchi, germana d'Ortega, Gloria Camila i Rocío Flores. Cap a les tres, Avilés va exposar el que pensa la filla de la dissenyadora. «Si jo expliqués totes les meves veritats...».

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón també està farta de callar i vol explicar la realitat familiar de la seva mare | Telecinco

Pel col·laborador, «qui pot fer esclatar tot és Gema, ja que parla en boca del que li ha explicat Ana María». Amb tot, podria no coincidir amb el que la seva mare ha revelat en directe al programa.

«Els atacs que es llancen no ajuden res», apuntava el reporter Sergio Pérez. Una enemistat que ve de lluny, i s'accentuava encara més després de la història d'Instagram de Gema Aldón donant suport a Rocío Carrasco. «Ella, forta i valenta. Ja no la faran callar», ha publicat a Instagram a col·lació de la nova docusèrie de Rociíto.

David Flores Carrasco coneix l'opinió sobre el comunicat de la seva tieta

«M'ha sorprès», Gloria Camila reaccionava així al missatge de Gema Aldón donant suport a la filla de Rocío Jurado.

A través d'una història d'Instagram, Gema escrivia un breu missatge que ni el mateix David Flores Carrasco esperava que fos tan explícit. Gloria Camila ha dit aquest dilluns a Ya son las ocho que aquest gest és només de la filla de la dona del seu pare. Ha volgut calmar la situació, encara que quan semblava que tancaria el tema, li ha llançat un gran atac.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón i la seva filla Gema, protagonista de l'últim suport a Rociíto que sorprèn la tieta de David Flores Carrasco | Catalunya Diari

«No em sento al·ludida amb el que ha posat a les xarxes», ha sentenciat Gloria Camila fa unes hores. Així i tot, la filla de Rocío Jurado ha reconegut sentir-se «una mica sorpresa» per aquest gest tan revelador de la jove. Un suport que es produeix quan ella no tenia constància que totes dues tinguessin relació.

La col·laboradora de Telecinco ha estat clara i creu que aquest pas de la filla d'Ana María Aldón «és una mica de generar polèmica». A més, ha reflectit que no li ha fet cap gràcia i ha dit el següent en directe. «Espero que sigui un suport de veritat», ha sentenciat la noia colombiana.

«Està enmig de tot i a mi el que em fa mal és ell»

Per si no n'hi hagués prou, la filla d'Ortega Cano ha volgut deixar clara la relació que manté amb la filla d'Ana María Aldón.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila tornar a sortir en defensa del seu pare | Telecinco

Tot i que ha apuntat que «no solem parlar per WhatsApp», quan totes dues es veuen a la casa on viu a Madrid, «ens veiem. I si he hagut de fer un pla amb ella, ho he fet sense cap problema. Hem passat Nadal junts», ha sostingut.

Finalment, no ha volgut deixar passar l'oportunitat per dir que qui el preocupa més en tot això és el seu pare. «Està enmig de tot i a mi el que em fa mal és ell», ha conclòs el tema davant la mirada atenta de Sonsoles Ónega.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado