David Flores Carrasco amb el rostre de costat

David Flores Carrasco i la mort que ha provocat el retrobament que més temia

David Flores comprèn que la situació és complexa

David Flores Carrasco s'ha convertit en una de les cares més estimades del panorama nacional i tothom pensa el mateix. Ha estat a l'ombra fins que la seva mare Rociíto en va parlar a 'Contar la verdad para seguir viva', un programa de màxima audiència. El públic vol saber-ne més detalls, però cap periodista ha aconseguit parlar amb ell.

David Flores Carrasco no té relació amb la seva mare des dels 17 anys i tot aquest temps ha estat al costat d'Antonio David. Gaudeixen d'una relació especial i tenen molta confiança, així que el jove està al corrent del que ha passat. L'antic col·laborador de 'Sálvame' s'ha retrobat amb Lydia Lozano, Terelu Campos i Carmen Borrego.

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
David Flores Carrasco sap que el seu pare passa per un moment molt dur  | GTRES

David Flores sap que la mort de Jesús Mariñas, íntim amic del seu pare, ha provocat el retrobament més temut de tots els temps. Antonio David ha tornat a veure els seus vells companys, però ningú sap què ha passat perquè a Telecinco no parlen del tema. Tot fa pensar que la situació ha estat tensa, ja que l'ex d'Olga Moreno ha portat als tribunals a molts rostres de 'Sálvame'.

David Flores mai ha participat al món del cor, però Rociíto ha posat el seu nom damunt la taula. Aquest atreviment ha provocat que els espectadors se sentin legitimats per parlar-ne, malgrat que tots els comentaris són bons. La periodista Maria Patiño la considera la gran víctima de la guerra familiar, ja que les seves circumstàncies són especials.

David és sensible, s'adona del que passa al seu voltant i només ha demanat una cosa: que els pares firmin la pau. Aquest acord no es produirà tan fàcil, de fet és impossible perquè l'exmatrimoni té molts assumptes per resoldre. Antonio David ha optat per no atacar més Rocío, ja que tot el que tingui a veure amb ella ho tractarà als jutjats.

David Flores Carrasco està preocupat

David Flores viu a Màlaga i el seu pare a Madrid, però passen molt de temps junts perquè gaudeixen d'una connexió especial. Antonio David Flores viatja amb freqüència per estar amb ell i gaudir de Lola, la filla que té amb Olga Moreno. L'antic col·laborador de 'Sálvame' s'ha vist obligat a retrobar-se amb els antics companys, encara que no ha parlat amb ells.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco s'ocupa de tota la família | GTRES

La mort de Jesús Mariñas ha marcat un abans i un després a la premsa, s'ha acabat una etapa i ningú no sap què passarà. El periodista va fer història i tots els que van estar a prop han volgut donar-li un darrer adéu, aquí és on entra el xicot de Marta Riesco. Lydia Lozano l'ha tornat a veure, però és possible que no l'hagi saludat perquè coneix què està passant.

David és intel·ligent i sap que el seu pare ha demandat molts rostres televisius perquè han llançat acusacions completament falses. Ja ha guanyat el judici més important, el que va emprendre en contra de la productora La Fábrica de la Tele. Ara només cal saber quins tertulians de Telecinco hauran d'asseure's a la banqueta dels acusats.

David Flores Carrasco torna a veure la seva mare

David Flores tindrà oportunitat de tornar a veure la seva mare a través de la petita pantalla, ja que protagonitzarà un nou documental. Es dirà 'En el nombre de Rocío' i promet desemmascarar la família Mohedano i José Ortega Cano. David té bona relació amb els rivals de Rociíto, així que està en una situació força delicada.

El fill d'Antonio David ja ha assumit la realitat i s'ha adonat que hi ha moltes situacions que no tenen cap solució. No ha perdut l'esperança de retrobar-se amb Rocío, tot i que sap que serà molt difícil perquè no n'accepta les condicions. Ella vol que l'ex d'Olga Moreno desaparegui de la seva vida i ell no ho consentirà.