David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, mut en veure què han fet a la tomba del seu avi

David Flores ha vist que algú ha decidit 'actualitzar' la làpida de Pedro Carrasco

David Flores Carrasco ha vist que la docusèrie de la seva mare ha tret a la llum, entre moltes altres coses, la mala relació que ella té amb la vídua del seu pare.

En concret, ha demostrat que Raquel Mosquera ha mentit en moltes ocasions. A més, ha explicat que canviarà la inscripció que la dona va fer a la sepultura de Pedro Carrasco, a la qual ara li ha passat una cosa.

El que ha passat és que algú, no sabem qui, ha decidit actualitzar la làpida. Ho ha fet mentre que la filla la substitueix per una de nova. Aquesta persona anònima el que ha fet ha estat enganxar imatges que exposen qui van ser realment els amors de la vida del boxejador.

David Flores Carrasco coneix les intencions de la seva mare

El fill d'Antonio David ha pogut veure que a l'esmentada docusèrie que Rocío ha trencat a plorar en recordar la mort del seu pare. Una mort després de la qual, segons sembla, Raquel va ser la que va decidir unilateralment la inscripció que apareix a la tomba d'ell.

Exactament hi diu: «Aquí jeu el gran boxejador Pedro Juan Carrasco García. Estimar-te va ser molt fàcil, oblidar-te serà impossible. La teva dona i la família no t'obliden».

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
David Flores Carrasco ha sentit com la seva mare carregava contra Raquel per la inscripció de la tomba. | Telecinco
 

Aquestes paraules van molestar i molt la mare de David. I és que, com ha explicat, «les va posar ella sense dir-me absolutament res. I sense tenir el més mínim respecte pels que són allà dins. Allà també estan enterrats els meus avis».

«Fa aquesta inscripció com si jo i els germans del meu pare no existíssim. Ella explica que ho parla amb algú de la família per posar alguna cosa en conjunt i que no se li fa cas. És que no té vergonya».

D'aquesta manera, Rocío no ha dubtat a reconèixer públicament que «em dol tant aquesta inscripció que la canviaré. I ho faré amb el consentiment dels meus oncles, nebots i família. Aquesta sí que és la seva família».

«Aquest panteó ara com ara és meu. Aquí hi ha els meus avis i el meu pare, i aquí no estarà ningú que no es digui Carrasco de cognom».

David Flores Carrasco sap que algú s'ha avançat a Rocío Carrasco

El net de Rocío Jurado ha pogut veure ara que a les xarxes s'ha revelat que algú s'ha avançat a la seva mare. Així, després de concloure la docusèrie i tot esperant que la filla de Pedro canviï la làpida, una persona ha volgut ajudar-la acabant amb el que havia fet Mosquera. Per aquest motiu, com s'ha mostrat en un vídeo a Twitter, algú ha fet diverses fotos al sepulcre.

Ha col·locat imatges en què el boxejador està amb Rocío i també amb la seva primera dona. D'aquesta manera, s'ha volgut deixar clar que els dos grans amors a la vida del de Huelva van ser elles.

Com era evident, aquest fet ha generat un gran enrenou a les xarxes. D'una banda, hi ha els que ataquen qui ha posat aquestes instantànies, amb missatges com: «Qui ha fet això ha comès un delicte». Sense oblidar-ne d'altres com «Quina falta de respecte per a Pedro i Raquel».

D'altra banda, hi ha els qui donen suport a això que s'ha dut a terme a la tomba. Ho han fet escrivint comentaris com: «Que bonic, ha hagut de ser algú de la marea fúcsia» i «M'alegra que no hi hagi fotos de la perruquera. Ja falta poc perquè Rocío canviï la làpida».