Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco no es pot creure el ridícul que acaba de fer el seu pare

David Flores Carrasco assisteix avergonyit a l'últim atreviment del seu pare

David Flores Carrasco ha vist com el seu pare ha tornat a fer-ne una grossa en les últimes hores i ha fet passar vergonya el jove. L'excol·laborador de Telecinco i ex de Rociíto va ser un dels assistents a la Junta General de Accionistas de Mediaset España que s'ha celebrat dimecres passat. Un esdeveniment empresarial al qual podien accedir els accionistes del grup de comunicació esmentat.

David Flores Carrasco coneixia que, a la citada Junta, estava fixat parlar sobre l'OPA presentada per la italiana Media For Europe (MFE). El que Paolo Vasile no esperava és que, en un moment donat, es produiria una intervenció d'un accionista que ningú no s'esperava.

Antonio David deixava a tots descol·locats en irrompre la Junta i reclamar diverses peticions a  Mediaset.

David Flores assisteix avergonyit a l'última jugada d'Antonio David

L'excol·laborador de Sálvame ha efectuat la seva venjança amb els responsables del seu acomiadament i ha complert les seves amenaces. El cas és que el pare de David Flores Carrasco ha sobrepassat els cinc minuts permesos per intervenció, i l'han hagut de tallar a causa de la seva extensa intervenció.

Fotomuntatge de Paolo Vasile i Antonio David Flores
Paolo Vasile ha rebut una contundent queixa per part d'Antonio David Flores | Canva

Flores no es va centrar en les dades econòmiques i empresarials objecte de la Junta, sinó que va posar el focus en el seu acomiadament de Telecinco després de l'emissió de Rocío: explicar la verdad para seguir viva. Per tant, David Flores Carrasco ha vist com el seu pare carregava contra Paolo Vasile i la resta del consell d'administració de Mediaset davant la seva perplexitat.

«He de sol·licitar a aquest consell que a les cadenes del grup evitin els comportaments masclistes i sectaris». Així s'expressava Antonio David Flores, que va parlar sense parar durant 20 minuts malgrat que se li recordar diverses vegades que el seu torn havia arribat al final.

Antonio David Flores carrega contra aquells que el van acomiadar

El protagonista va ser contundent en el seu al·legat. «Si en contra del que va declarar la Justícia durant un any, se'ls hauria acusat a vostès o als seus fills davant milions d'espectadors com a maltractadors o d'exercir violència vicària amb una resolució de sobreseïment...». A més, va posar el focus en la baixada d'audiències de Sálvame i preguntava si Mediaset «seguiria donant suport a La Fábrica de la Tele».

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
El pare de David Flores Carrasco ha atacat Mediaset a la seva junta d'accionistes | Mediaset

Per tant, «a causa de la gravetat i el perjudici econòmic i reputacional que està provocant aquesta entitat, s'ha generat un moviment a les xarxes a través de diferents plataformes encapçalat per la marea blava, a la qual La Fábrica de la Tele menysprea, sol·licito de forma individualitzada es pronunciïn sobre el manteniment a la graella d'aquest programa», pregava.

«A més, he de sol·licitar que a les cadenes del grup s'evitin els comportaments masclistes i sectaris que, a títol d'exemple, s'han referit anteriorment sobre la violència masclista, si no el que s'ha posat de manifest és un exercici cínic sobre el masclisme. Havent acusat davant del dictaminat per la justícia com a maltractador i executor de violència vicària», va continuar el pare de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco assisteix al nou atreviment del seu pare

A més, també ha posat el focus en un aspecte que l'ha molestat del dia de l'acomiadament. «El dia 22 de març de 2021, fins i tot van posar un rètol amb el número 016», lamentava.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco està cansat dels atreviments del seu pare | GTRES

D'altra banda, el televisiu va carregar contra Jorge Javier Vázquez. «El mateix presentador que en un altre programa va insultar, va agafar i va expulsar del plató Olvido Hormigos. Aquestes deplorables actuacions se segueixen fomentant als programes de La Fábrica de la Tele», ha denunciat.

▶️ Antonio David Flores se presenta por sorpresa en las instalaciones de Mediaset

El portaveu de la Junta respon així a les peticions

Finalment, Flores sostenia que «el negoci de Mediaset ha de complir uns paràmetres ètics i morals que vostès han de preservar. Han de posar fi a les pràctiques que han portat el grup a l'estat actual d'audiències i la seva imatge reputacional. Equivocar-se és humà», ha dit.

Com a conclusió, Antonio David afirmava que «desitjo a tots els components de la Junta molta sort. I que els plans que tinguin al cap els seus fruits i la nostra recompensa com a accionistes».

D'altra banda, el portaveu de la Junta ha estat respectuós malgrat el que afirma aquest mediàtic accionista. «Hem pres nota de totes les peticions, que seran oportunament contestades», li ha respost.