Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores

David Flores Carrasco no pot perdonar l'última jugada de Marta Riesco

David Flores Carrasco s'ha assabentat d'una mala jugada que va fer Marta Riesco, parella del seu pare

David Flores Carrasco està molest amb el seu pare, Antonio David, perquè ha decidit trencar el matrimoni amb Olga Moreno. Però també perquè ha iniciat una nova relació amb Marta Riesco. I a ella hi ha alguna cosa que el jove no perdonarà.

Ha descobert que va tenir un gest molt lleig perquè la seva ara parella quedés definitivament lliure. Belén Esteban ha estat l'encarregada d'explicar-ho a la televisió.

David Flores Carrasco coneix la 'trampa' de Marta Riesco

Belén s'ha sotmès aquest cap de setmana al polígraf a Sábado Deluxe i li han preguntat sobre la parella de moda: Antonio David i Marta Riesco. En concret, s'ha volgut saber si havia vist mostres d'afecte entre ells mentre ell estava casat. La col·laboradora ha dit que no i la màquina de Conchita li ha donat la raó.

Tot seguit ha volgut matisar la seva resposta: «Davant meu això no s'ha produït. Però és veritat que fa dos anys, quan en surten les imatges en una festa, començo a escoltar coses. En una terrassa del davant de Telecinco m'ho diu una cambrera».

Fotomuntatge d'Olga Moreno, Marta Riesco i Belén Esteban
Belén Esteban ha confessat el que feia Marta Riesco per ferir a Olga Moreno | Catalunya Diari

Aquesta qüestió li ha servit perquè s'animés a fer una confessió. El primer que ha manifestat ha estat: «Diré una cosa que potser no hauria, però la diré. Marta els explicava a amigues d'Olga que coneix, que estava amb Antonio David perquè li diguessin a ella».

«I a l'Olga s'ho fan saber, però no s'ho creu perquè diu que n'està farta que sempre es parli del mateix tema. Si Riesco ho nega, el dia que la vegi al passadís li diré la persona que és, perquè aquí no ho diré. És més, quan passa això és en un lloc conegut on hi ha persones que treballen a Telecinco».

Marta és posada al punt de mira

La confessió d'Esteban ha deixat en dubte la parella d'Antonio i també ha permès que se'n parli encara més. Per això Belén Ro hagi decidit intervenir per dir alguna cosa: «Riesco està fent les coses regular tirant malament. Però el pitjor que ha fet és posar verd a Moreno estant amb ell i mentre aquesta concursava a Supervivientes, sense poder defensar-se».

«A mi això em sembla terrible i, evidentment, és una cosa que ha hagut de sentir a casa. És una conversa que deu haver tingut amb ell, crec jo». Així doncs, sembla que les coses a casa de David Flores Carrasco feia temps que estaven malament.

En aquest punt, Jorge Javier Vázquez ha volgut tornar al que havia explicat qui se sotmetia al polígraf. I ho ha fet per assenyalar que podria haver estat Raquel Bollo la persona que li hauria passat aquesta informació. La col·laboradora ho ha negat rotundament.

A això ha afegit: «No és Raquel i no diré qui és perquè aquesta persona no vol. A la persona que jo dic, la Marta li diu: 'Estic amb David'. La intenció és clara».

Kiko Matamoros ha demanat la paraula per explicar per què la reportera de El programa de AR va explicar el seu idil·li. Ha afirmat: «Ella porta perseguint, i per això ho ha filtrat a tothom, que té una relació amb l'Antonio perquè no tingui ja pas enrere».

La revelació segur que no agrada gens a David Flores Carrasco, que tindrà la parella del seu pare al punt de mira. I és que no és la primera vegada que es desvela que ha fet mal Olga Moreno. Així, fa uns dies es va exposar a Sálvame que anava parlant molt malament de l'esposa del seu noi per tot Telecinco .