David Flores Carrasco

David Flores Carrasco sap que no pot impedir la boda i la perdrà per sempre

David Flores Carrasco acaba d'assabentar-se que la boda podria tenir lloc ben aviat

David Flores Carrasco ha patit molt per la separació del seu pare, Antonio David, i la seva dona, Olga Moreno. A ella l'estima com si fos la seva segona mare. Per això, ara tem perdre-la per sempre i és conscient que això pot passar molt aviat perquè hi ha senyals que anuncien un pròxim matrimoni.

Sí, el del seu progenitor amb la seva nova parella, Marta Riesco: estan tan enamorats i feliços que tenen plans de futur. Entre aquests no només hi ha casar-se, sinó, fins i tot, tenir un fill, així ho ha revelat públicament la reportera.

David Flores Carrasco sap que no podrà aturar la situació

El fill d'Antonio David, igual que les seves germanes, no ho ha passat gens bé amb la decisió del seu pare de posar punt final al seu matrimoni. Possiblement, també li costa acceptar que la nova dona de la vida d'aquell és Marta.

Muntatge d'Antonio David Flores i els seus fills
David Flores ja sap que el seu pare i Marta volen casar-se. | Catalunya Diari

Tanmateix, ha de començar a assimilar que el malagueny ha pres un nou rumb i està tan il·lusionat que no descarta passar novament per l'altar, tant si li agrada a David com si no. Precisament, la seva parella actual és qui ha revelat aquest projecte de futur a Europa Press a la preestrena de la pel·lícula After, amor infinito. Ho ha fet dient el següent: «Antonio és l'amor de la meva vida. Vull casar-me amb ell i tenir-hi fills, tot amb ell, a curt termini, si pot ser. Encara no s'ha agenollat, cal anar a poc a poc. Jo vull anar ràpidament, però les circumstàncies encara no ho permeten, però òbviament passarà».

Una cerimònia com aquesta que requerirà que primer ell es divorciï de la seva actual dona i, a més, la boda podria produir-se a la platja. Sí, perquè Riesco ha confessat més d'una vegada que li agradaria que l'enllaç fos al costat de la mar. En aquest punt ha ressaltat que, malgrat els obstacles que han tingut a la seva relació, han aconseguit ser feliços i continuar junts. Ha exposat: «L'amor infinit és això que he fet, apostar per l'amor davant de qualsevol adversitat».

Entre aquests inconvenients ha estat el rebuig inicial dels fills d'ell, especialment de Rocío. Tot i això, sembla que ja hi ha un acostament entre la jove i la periodista. Així ho ha confirmat aquesta última: «Ara estem fenomenal i n'estic molt contenta. Hem lligat caps, tots aquells que havíem de lligar-los. Necessitàvem aquest temps en què no hi ha hagut gens d'exposició mediàtica. Ja ens hem arreglat tots, que duri. El que vull és que Olga, Antonio David, els nens i jo estiguem fenomenal i casar-me com més aviat millor».

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
David Flores Carrasco sap que Antonio i Marta estan molt feliços i enamorats. | GTRES

És més, ha volgut tornar a 'treure la cara' pel seu xicot i desmentir totes les informacions negatives que se'n donen. Les seves paraules han estat aquestes: «És una persona increïble, res a veure amb allò que se n'ha descrit i amb la imatge que se n'ha pogut donar. És una persona extremadament afectuosa, optimista, divertida i m'ha aixecat en els pitjors moments».

David Flores Carrasco veu Marta presumir d'amor

El fill de Rocío Carrasco no només ha vist Riesco presumir de la seva relació davant la premsa, també ho ha fet a les xarxes socials. Allà ha compartit un vídeo de l'estiu tan especial que ha passat amb l'excol·laborador de Sálvame. Un vídeo que ha acompanyat del següent missatge: «Et prometo que serem eterns. Gràcies per l'estiu de la meva vida. T'estimo». I ell li ha respost: «Per sempre… ets increïble».

De fet, ho ha reconegut amb aquestes frases: «Hem passat un estiu increïble. Estic molt feliç i enamorada. He passat el millor estiu de la meva vida. Jo volia això, volia gaudir del meu amor lliurement sense que ningú digués res i així ha estat. Ho hem passat d'allò més bé perquè jo soc una pallassa i ell és un altre pallasso i, per això, ha estat molt divertit. Hem estat a llocs increïbles per Espanya, la gent ens ha tractat fenomenal i, després de tot el que hem passat, em sembla un somni».