Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco perd 400 euros al mes per culpa de la seva família

David afrontarà una situació difícil aquest 2023

 David Flores Carrasco és un noi que, encara que no li agrada estar al focus mediàtic, sap que ha estat, en part, arrossegat per la seva família per anar contra la seva mare. Fa sis anys que no viu amb la dona que li va donar la vida i té alguns assumptes pendents amb la Justícia que afecten la filla de Rocío Jurado.

David Flores té clar que la seva mare ha d'asseure's en una banqueta per enfrontar-se a un judici en què es dilucidarà si va cometre un delicte per abandonar-lo o no. Cal mirar enrere per recordar que la Fiscalia, el seu pare Antonio David i el mateix David demanen per a Rociíto una condemna d'un any de presó. A més d'una multa d'entre 15.000 i 19.000 euros per no pagar des de fa cinc anys la pensió mensual de 200 euros del germà de Rocío Flores.

David Flores Carrasco encara s'ha de veure cara a cara amb ella

La veritat és que la filla de Rocío Jurado té per davant un complicat 2023 en l'àmbit legal, però no se la veu gaire preocupada. La veritat és que Carrasco continua posant de manifest que quedarà absolta d'aquesta demanda del seu ex i del seu fill.

David Flores Carrasco
David Flores Carrasco torna a ser-ne el protagonista. | GTRES

En primer lloc, la dona de Fidel Albiac demana que es presentin davant del jutge tots els documents sobre la pensió d'incapacitat que rep des de fa temps David Flores Carrasco. A més a més, sol·licita el número de compte on s'ingressa aquesta quantitat. Amb tot això, Rociíto vol demostrar que el seu fill té recursos econòmics per viure-hi. Segons l'escrit de defensa que ha publicat fa uns dies a la seva pàgina web El Periódico de España, ella «no ha comès cap delicte d'abandó en cap moment».

Els 400 euros de la discòrdia

Estem parlant que la pensió de David Flores Carrasco, que pateix una malaltia genètica, arribaria a una quantitat de 400 euros. Per si no n'hi hagués prou, Rociíto no s'oblida que el seu exmarit, Antonio David, ha contret un deute amb ella per impagament d'una pensió de 559,83 euros quan Rocío i David Flores Carrasco encara vivien a la casa familiar amb Rociíto i Fidel Albiac.

L'exguàrdia civil va ser condemnat a pagar 60.000 euros a la seva exdona per un delicte d'insolvència punible. Ara és conscient que podria acabar a la presó i ser condemnat fins a quatre anys de presó.

Muntatge d'Antonio David Flores i els seus fills
Fa temps que els fills de Rocío Carrasco se'n van anar a viure amb el seu pare. | Catalunya Diari

David Flores Carrasco fa molt de temps que no s'hi relaciona

Tots recordem que Rocío Carrasco va deixar de viure amb la seva filla cap a l'estiu de l'any 2012, quan aquesta tenia tot just 16 anys. Les hostilitats van esclatar completament després d'aquella baralla per la qual Rocío va ser condemnada per «maltractament habitual, amenaces i injúries» cap a Rociíto.

Quant a David, aquest es va quedar a la casa familiar fins a l'any 2016. Finalment, se'n va anar a viure amb el pare, uns mesos abans de la boda entre la seva mare i Fidel Albiac.

Després d'un temps en què semblava que les aigües s'havien calmat, res més lluny de la realitat.  La guerra s'ha empitjorat després de la docusèrie de Rocío Carrasco, en la qual acusava Antonio David de maltractaments i de manipular els seus fills fins al límit. Ja veurem què ens ofereix aquest 2023 sobre aquests dos litigis que encara trigaran a resoldre.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp