Primer pla de David Flores somrient

David Flores Carrasco, preocupat per la seva mare: «Ha perdut el cap»

El jove no entén els últims rampells de Rociíto

Rocío Carrasco ja no es talla a l'hora de carregar contra la seva família, encara que això suposi tirar per terra la imatge del seu propi pare. «Els meus pares es van morir enamorats l'un de l'altre. Que es casessin amb altres persones van ser un error», assegurava amb contundència.

En un dels últims episodis de la docusèrie 'En nombre de Rocío', la filla de 'la més gran' arribava a insinuar que Pedro Carrasco havia begut l'última vegada que van estar junts.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Raquel Mosquera ha acaparat el documental més vist de la televisió | Mediaset

«La Raquel Mosquera sap el que el meu pare havia begut l'últim dia que ens vam veure. Ella li havia servit la beguda», apuntava demolidora.

Així, responia de manera contundent a les acusacions que la perruquera havia abocat contra ella, en què arribava a assenyalar-la com a principal responsable de la mort del seu pare.

I és que Raquel va deixar caure que Pedro Carrasco havia tingut una discussió molt forta amb la seva filla, i després va dir: «Jo aquesta filla de puta no la vull veure més». Tot això mentre marxava de la casa fent esses amb el cotxe.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Pedro Carrasco i Raquel Mosquera, una parella feliç? | Telecinco

D'altra banda, Carrasco també acusava Raquel Mosquera d'haver aconseguit que el boxejador s'allunyés de la família i la titllava de mentidera.

«Sembla tonta, però no ho és. És molt llesta i té la maldat que et dona la intel·ligència. És molt roí i molt cruel. Si hagués estimat el meu pare, no hauria fet el que em va fer a mi», sentenciava Rociíto.

Aquestes paraules han generat un gran enrenou a les xarxes socials, on certs personatges com Diego Arrabal o Rosa Villacastín no han dubtat a pronunciar-se.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Les últimes declaracions de Rocío Carrasco preocupen el seu entorn

«No puc entendre tant de mal», es lamentava el paparazzi. I Villacastín responia: «Rocío Carrasco ha perdut el cap. És una acusació molt greu».

Molta gent no comprèn que Rocío sigui capaç d'insinuar que el pare era un borratxo, i fins i tot s'ha arribat a posar en dubte si està bé mentalment. Després dels últims cops que ha rebut de part de qui va ser la seva fillastra, Mosquera no s'ha quedat callada.

Sobretot, per les greus insinuacions que ha fet sobre el seu passat. «Que expliqui com va ser el seu passat a Alemanya i deixi de parlar del meu pare», apuntava Rociito a la docusèrie.

I la resposta de la perruquera no s'ha fet esperar. «No es pot ser més tonta, curteta i mala persona per dir que jo vaig exercir la prostitució a Alemanya», ha compartit a les xarxes socials. «Ja us val. Però quan es menteix i no es contrasten les informacions, solen passar aquestes coses», assegura.

«Ja no saben què dir o inventar per desprestigiar-me i desacreditar-me. Però jo sí que soc com l'au Fènix, que reneixo de les meves cendres. Perquè això només s'aconsegueix amb amor», diu, fent una indirecta a Carrasco.

«Que aquesta frase me la vau copiar. Mireu les meves imatges de darrere i veureu com ja fa anys que dic aquesta frase».

«Tot el teu documental està estudiat, meditat només per fer mal i fet amb molt odi, la pitjor malaltia que existeix a la vida», sentencia.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociio | CatalunyaDiari

«A veure si t'assabentes, pallassa, que jo vaig estar a Alemanya des dels tres anyets fins als sis amb els meus pares, que van emigrar a Alemanya per treballar tirar els seus cinc fills endavant honradament, perquè no ens faltés de res».

«Com faig jo, ja que així m'ho van ensenyar, i també ho faig amb els meus fills. I és el que els teus pares et van ensenyar a tu, però no vas aprendre l'exemple», conclou Mosquera, implacable.