Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco ja sap per què Rocío Flores ha trencat amb la seva parella

David Flores Carrasco no ha assimilat bé la ruptura entre la seva germana i Manuel

David Flores Carrasco no guanya per a disgustos. Després de la ruptura d'Olga Moreno i Antonio David Flores, el jove ha hagut de fer front a una nova separació a la família.

Segons l'exclusiva de la revista 'Semana', Rocío Flores ha decidit posar punt final al seu festeig amb Manuel Bedmar després de sis anys de relació.

Manuel Bedmar i Rocío Flores fent-se un petó
Manuel Bedmar i Rocío Flores trenquen la relació. | Instagram 

Després de parlar amb l'entorn familiar més proper, aquesta capçalera ha pogut saber quina ha estat la causa principal de la separació. El motiu no ha estat altre que el desgast a la parella, descartant per complet que hi hagi hagut terceres persones implicades

La germana de David Flores Carrasco està passant per unes de les pitjors etapes de la seva vida. Per això, seria normal que els problemes familiars hagin afectat la seva relació sentimental.

Semblaven una de les parelles més sòlides de la crònica social del país. Tanmateix, la pressió que viu la influencer actualment sembla els ha afectat.

Com han explicat fonts properes a la revista, Rocío Flores s'hauria desenamorat de qui, fins fa uns dies, era l'amor de la seva vida.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola | Cedida 

Així, una de les persones més perjudicades, a part de la mateixa parella, ha estat David Flores Carrasco. Per al jove, aquest ha estat un cop molt dur del que trigarà a assimilar.

Des del primer moment, el fill de Rociíto va sentir una connexió especial amb Manuel. Des que el malagueny va entrar a la vida dels Flores-Moreno ha estat un més de la família.

Era molt habitual veure David abraçant el seu cunyat, passejant amb ell i amb Rocío i donant mostres d'una gran complicitat.

David Flores Carrasco coneixia els plans de futur de Rocío i Manuel

David Flores Carrasco sempre ha estat molt present a la vida de la seva germana Rocío, per això sap a la perfecció tot el que passa a la relació. Però no s'esperava que, de la nit al dia, la tertuliana de Telecinco fes aquest pas tan important.

La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' sempre havia tingut molt clar que volia compartir la seva vida amb Manuel Bedmar. Fins al punt que s'havia plantejat tenir-hi fills.

Durant el seu pas per 'Supervivientes 2020', la germana de David Flores Carrasco va assegurar que li encantaria ser mare. «Al meu pare li vaig dir que volia un altre germanet, però em va dir que no».

Manuel Bedmar, de perfil.
Manuel Bedmar, excunyat de David Flores Carrasco. | Europa Press 

Però aquest no seria l'únic pas de Rocío i Manuel haurien fet durant el seu romanç. Tot just sortir del reality, la parella es va comprar una casa a una de les urbanitzacions més exclusives de Màlaga.

Tanmateix, la complicada vida de la influencer va començar a separar aquests dos joves. El mes de setembre passat, la neta de La Jurado i la seva parella van tenir una gran crisi. La jove es va adonar que se sent molt més còmoda vivint a la capital, cosa que no va asseure molt bé a Bedmar.

El cunyat de David Flores Carrasco és un jove humil i molt familiar, i aquest nou canvi de vida a Rocío no acaba d'encaixar amb els seus plans de futur.

David Flores Carrasco acudeix a les xarxes socials de la seva germana

David Flores s'adona que la seva germana ja no presumeix, com abans, de Manuel Bedmar a les xarxes socials. El poc protagonisme del malagueny al perfil de Rocío Flores van fer saltar totes les alarmes.

L'última vegada que la col·laboradora ensenyar-lo a Instagram va ser el 27 de juliol de 2021. Set mesos després no ha compartit res: ni una foto, ni un vídeo, ni tan sols un post dedicat a qui era el gran amor de la seva vida.

Aquesta actitud per part de la jove van provocar que els primers rumors de ruptura entre ells sortissin a la llum. Ningú es podia creure que, malgrat la gran activitat de la germana de David Flores a les xarxes socials, no dediqués ni un segon a la seva parella.