David Flores Carrasco reapareix totalment calb

La seva nova imatge ha sorprès molt

Rocío Flores i David Flores després de sortir del cinema
La imatge de David Flores sense cabell ha sorprès a tots | Instagram

Al contrari que tota la seva família, el germà petit de Rocío Flores, David Flores Carrasco, no acostuma a cedir entrevistes ni aparèixer als mitjans de comunicació. De fet, feia tant de temps que no es deixava veure públicament que la seva última aparició a les xarxes socials ens ha deixat a tots bocabadats. La seva germana Rocío ha compartit una imatge a Instagram on es pot veure al jove sense gorra i totalment calb. 

David podria patir alopècia, igual que el seu pare

Rocío Flores comparteix amb els seus seguidors tot el que fa al llarg del dia, i és que està molt centrada en la seva feina com a influencer des que va tornar de l'illa de 'Supervivientes'. Ahir sembla que s'ho va passar d'allò més bé al cinema veient la pel·lícula 'Padre no hay mas que uno 2', i així ho demostra al vídeo que va publicar, on apareix amb el seu germà i un altre jove. 

El que més sorprèn d'aquesta publicació és l'aspecte de David Flores. Antonio David, el seu pare, ha manifestat en alguna ocasió que ha passat per alguna que altra operació capil·lar, ja que també observava els símptomes de l'alopècia. Tal com tots sabem, la genètica és hereditària, i és per això que el petit de la família també podria patir el mateix problema que el seu pare. 

Rocío Flores, molt preocupada pel seu aspecte

Després de perdre ni més ni menys que 16 quilos durant la seva participació a 'Supervivientes 2020', Rocío Fores s'ha centrat a millorar encara més la seva imatge. El seu pare va assegurar que Rocío s'estava veient amb un nutricionista per seguir una dieta equilibrada, i la jove sembla que també s'ha iniciat en el món de l'esport. 

Els seus seguidors han vist un gran canvi en l'actitud i l'autoestima de Rocío, i no han dubtat a felicitar-la a través de les xarxes socials. La jove ha fet referència en alguna ocasió que el concurs l'ha fet valorar-se i estimar-se com mai. De fet, quan va tornar a Espanya, va reconèixer que tornava com una nova Rocío Flores


Comentaris

envia el comentari