David Flores en un primer plano

«Provocador i sense vergonya»: David Flores Carrasco no vol sortir de casa

David Flores Carrasco, testimoni del gest polèmic del seu pare

David Flores Carrasco està cansat de la quantitat de notícies que apareixen sobre la seva família. Moltes d'elles propicien els seus éssers estimats amb declaracions o actituds que no deixen indiferent ningú.

En aquest cas, Antonio David l'ha deixat perplex amb les seves últimes declaracions.

En concret, l'exguàrdia civil ha compartit a les seves xarxes socials un missatge de suport a les dones que pateixen violència de gènere. Missatge que ha generat una gran polèmica i que ha provocat una quantitat ingent de crítiques. És clar, perquè ell va ser acusat d'haver-la maltractat físicament i psicològicament la seva exparella.

 

Antonio David dona suport a les dones que pateixen maltractament

Ahir, 25 de novembre, es va celebrar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Irene Montero i Rocío Carrasco s'abracen al XVIII lliurament dels reconeixements i mencions especials pel 25 de novembre
Irene Montero i Rocío Carrasco s'abracen al XVIII lliurament dels reconeixements i mencions especials pel 25 de novembre | Europa Press

Una data molt important en què, per exemple, es van lliurar premis als que havien contribuït aquest any a visibilitzar o eradicar la violència masclista. Un d'aquests guardons, atorgat pel Ministeri d'Igualtat, va ser per a la directora de la sèrie de Rocío Carrasco. Producció que ha donat veu al problema gràcies a l'esquinçador testimoni de la protagonista, l'ex d'Antonio David.

La filla de Jurado hi explica com va rebre maltractaments del seu exmarit, tant físics com psicològics. Fins i tot, relata com va ser víctima de violència vicària.

No obstant això, de moment, Antonio David no ha estat condemnat per aquestes circumstàncies. Un fet que ell ha volgut recalcar-ho a la seva manera. Així, s'ha sumat públicament a la causa del 25N.

Ha estat compartit al compte de Twitter el missatge següent: «Tolerància zero. Sempre amb les víctimes».

El pare de David Flores Carrasco rep moltes crítiques

El comentari d'Antonio David a les xarxes socials ha causat un gran enrenou i una enorme indignació entre moltes persones. Li retreuen que hagi donat suport a la fi de la violència de gènere després que la seva ex hagi explicat allò que suposadament ell li va fer. Per tant, se l'ha acusat, entre altres coses, de cercar la provocació i de ser un hipòcrita.

Antonio David Flores somrient amb un micròfon
Antonio David ha fet una piulada que ha molestat molta gent | Gtres

Exactament, la seva publicació ha provocat una infinitat de missatges en contra. «Jo sempre al costat de les víctimes i de Rocío. Durant 25 anys l'has estat torturant per guanyar diners. Em sembles el pitjor com a pare i persona, així que et desitjo que pateixis una mil·lèsima part del que va patir ella».

«Segons la teva ex, ets un maltractador. Així que resulta poc creïble que algú així sigui capaç d'empatitzar amb les víctimes» o «Aquest paio no té vergonya. No en té perquè ni la coneix ni l'ha conegut a la seva puta vida».

Altres exemples són: «Ets el rostre del ciment armat» o «És una burla i se'n riu de les víctimes. Quin provocador, està desitjant tenir protagonisme. És que no téc cap vergonya».

Foto del personatge fumant
La publicació d'Antonio David s'ha considerat una autèntica provocació | Cedida

Alhora, ha rebut altres crítiques molt més fermes, com la de la usuària @rosavira4. «Escòria i maltractador, no tens vergonya. Esperant veure't més aviat que tard a la banqueta dels acusats».

Aquests adjectius que li han dedicat són molt durs, però no són els únics. També l'han anomenat «cínic», «mamarratxo», «pocavergonya», «mala gent», «desvergonyit» o, fins i tot, «carajote».

EL VÍDEO DEL DIA