David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, en xoc després de descobrir el que li havien ocultat

David Flores Carrasco es queda al·lucinant

David Flores Carrasco està veient com la seva mare ha tornat a la càrrega una vegada més. Rociíto arriba disposada a desemmascarar la seva família, cosa que també afecta de manera indirecta els seus fills.

Carrasco deixava anar una autèntica bomba revelant l'existència d'un testament anterior a l'oficial, cosa que haurà deixat la resta del clan dels Mohedano sense paraules. La mateixa Rocío insinuava que una gran part dels familiars hauran descobert l'existència d'aquest document en directe.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco està descobrint secrets que no s'esperava | GTRES

«Ara em sento fort, he perdut el temor, he perdut la prudència mal entesa. He guanyat moltes altres coses», anunciava. «Aquesta és la continuació d'un procés que comença amb la primera temporada, i és la prolongació, i és la continuació d'aquest procés de sanació i de dir la veritat».

«La justícia és reparadora, la majoria de vegades», assegurava. «Han parlat de coses que no són certes. Diré en el nom de Rocío i en el nom de Pedro Carrasco , que hi ha hagut gent que ha parlat en el nom del meu pare dient mentides», advertia Rociíto.

Mohedano
El clan dels Mohedano a l'homenatge a Rocío Jurado | Catalunya Diari

La filla de 'la más grande' insinuava que els seus familiars «tenen feina a la televisió». I deixava anar un comentari clarament ofensiu a la seva filla Rocío, que fa temps que col·labora en diversos programes de Telecinco.

I fins i tot es recordava novament del seu ex, Antonio David . «No sé fins a quin punt 'l'ésser' està allunyat de la televisió perquè mentre hi són tots aquests (la seva família), ell és a la televisió», argumentava.

«Tenen un objectiu comú que és enfonsar-me i fer-me mal», sostenia Rociíto.

▶️ Rocío Carrasco pone en su sitio a su tío Amador a pocas horas del estreno

La dona de Fidel Albiac segueix acusant els seus familiars de ser un 'clan' i insisteix que la seva prioritat ha estat i és només el benefici econòmic.«Són com són i volen més. Són hipòcrites. I perquè són males persones. Això i continuar creant aquesta imatge serveix fins que arribi el dia que s'emeti,», al·legava.

David Flores no era conscient de certs detalls sobre la seva família

«Ara soc una filla que malmetrà la imatge de la seva mare... La meva mare amagava massa coses, ella pensava que les havia de callar».

«Jo he callat moltíssim, però ja no callo més, perquè callis o no, et seguiran fent mal», tancava. Per a la primogènita de La Jurado, els seus familiars no són més que uns covards.

Homenatge a Rocío Jurado
David Flores està molt unit a la seva família | GTRES

«Amador Mohedano ha filtrat molta informació  i sempre s'ha defensat dient que ell no ha estat».

«Gloria ho ha fet d'una altra manera, però sempre ho han fet per darrere», carregava contra la seva tia: «A la cara, cap hauria tingut nassos de fer-ho», afirma al documental: «Com 'l'ésser', juguen amb el silenci. Es pensen que mai es dirà res, et desafien i et provoquen».

El que és evident és que Carrasco ja no té por i pensa defensar la veritat de la seva mare, assenyalant tots aquells que van voler aprofitar-se'n.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
Fa anys que David Flores Carrasco i la seva germana no tenen contacte amb la seva mare | MEDIASET

Encara que la docusèrie hagi estat relegada a un segon pla, la filla de 'la más grande' té clar que el seu testimoni generarà malestar. Això sí, les conseqüències també poden ser greus. De fet, la seva germana Gloria Camila segueix disposada a plantar-li cara als jutjats.

«És una situació de provocació fins i tot al jutjat mateix», comentava respecte a les intencions de Carrasco de mostrar documents privats de la seva mare. Una manera de dir «nosaltres som aquí, a veure qui s'atreveix”». L'advocat de la jove recordava que la decisió del jutge va ser força contundent.

«El que ella pretenia publicar és relativa a la intimitat de Rocío Jurado , i aquesta intimitat mor amb la persona, no s'hereta».