Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.

David Flores confirma la trucada que ho va canviar tot a casa seva

David Flores té un record amarg del dia que van canviar les coses a la seva família

David Flores Carrasco sap que al voltant seu passen moltes coses. No forma part, diguem-ne, d'una família tranquil·la i avorrida, precisament. Els seus éssers estimats acostumen a amagar-li els fets més dramàtics, bàsicament perquè no pateixi.

És un noi molt sensible, amb un cor enorme per a estimar, però també per a patir. És feliç quan les persones que l'envolten són felices, i fa uns mesos que a la seva vida hi ha hagut canvis notables, però no tots són positius.

Ara, el jove s'ha assabentat d'una trucada que al seu moment li va passar bastant desapercebuda, però que va suposar el canvi definitiu a la seva vida.

La trucada a Marta Riesco de la qual David Flores no estava al corrent

Alessandro Lequio ha destapat què va passar el dia que la revista 'Lecturas' va confirmar la relació de Marta Riesco i Antonio David Flores.

▶️ Marta Riesco rompe su silencio y habla de la portada de la revista Semana

Precisament aquesta setmana, en què Marta i Antonio David han protagonitzat una portada dinant junts, la periodista/famosa s'ha assegut a 'El programa de Ana Rosa'.

Treballa a l'espai de matinal de reportera, però aquesta vegada hi ha estat com a convidada estrella de l'actualitat.

Somrient i amb la brillantor als ulls de les persones que estan molt enamorades, Marta ha confirmat els següents passos que farà. A partir d'ara, el seu nòvio i ella ja no s'amagaran més i començaran a «viure amb llibertat».

Després d'uns mesos en què, segons la reportera, han volgut ser prudents, ja no es volen amagar més. Són parella, malgrat que això no agradi a molta gent, i tant Olga Moreno, l'ex d'Antonio David, com Rocío Flores, la seva filla i examiga de Marta, s'hi hauran d'acostumar.

David Flores Carrasco sempre ha estat bastant al marge dels vaivens amorosos del seu pare. Aquesta vegada, però, el drama l'ha esquitxat de ple. Ell viu a casa d'Olga Moreno, i el fet que Antonio David fos infidel a la sevillana amb Marta, l'afectava directament a ell.

Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.
David Flores ja sap què va passar el dia que es va destapar la infidelitat del seu pare | Catalunya Diari

El dia que es va fer pública aquesta infidelitat, Olga Moreno, trencada de dolor, va agafar el telèfon i va trucar a Marta Riesco.

David Flores Carrasco afronta el futur amb més serenitat

David Flores Carrasco i tot Espanya s'ha assabentat que va tenir lloc aquesta trucada perquè Marta ho ha confirmat. Alessandro Lequio li ha preguntat per aquest tema, i ella ha dit: «No parlaré d'una conversa íntima entre dues persones, de la qual ni ella ni jo ens hem pronunciat».

Si s'ha de jutjar pel que va passar després, el to de la conversa no devia ser gaire amable. Olga va entrar en directe al programa, on hi havia Rocío Flores, visiblement afectada per la notícia.

La sevillana va donar ànims a la seva fillastra i va dir que «ningú de la família sabia res» de la relació extramatrimonial del seu marit.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Alessandro Lequio
El jove ha confirmat la informació d'Alessandro Lequio sobre Olga Moreno | Catalunya Diari

David Flores Carrasco va ser la gran víctima col·lateral de tot aquest assumpte. Continua vivint a Màlaga amb Olga, que per a ell és com una mare, mentre el seu pare va i ve entre el pis que comparteix amb Marta a Madrid i el domicili familiar.

El jove ha vist que el seu pare i Marta ja no s'amaguen de les càmeres. Curiosament, la portada que confirma que donen per oficial la relació amb unes fotos evidentment pactades, coincideix amb la visita que Antonio David va fer en una clínica madrilenya.

Allà, Olga Moreno i Rocío Flores es van fer una lipoescultura. Totes dues s'hi van quedar una nit ingressades, i Antonio David hi va anar a veure com estaven, cosa que demostra que torna a regnar la pau familiar.

David Flores Carrasco està més tranquil. Olga ha patit durant molt de temps, però ara sembla que a la família s'ha tornat a instaurar l'estabilitat i ell podrà continuar tenint a prop les persones que estima.

Li falta la seva mare biològica, però això ja és una altra història.