David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco confirma que Rociíto ha fet una trucada per tornar a veure's

David Flores ha descobert per fi quin va ser el veritable motiu del distanciament entre la família

La segona docu-sèrie de la mare de David Flores Carrasco, En el nombre de Rocío, segueix encara generant polèmica. I és que cada setmana, amb l'estrena d'un nou episodi, surten més secrets a la llum sobre l'escassa i polèmica relació entre Rociíto amb els seus familiars més mediàtics.

En el transcurs de totes aquestes setmanes, David Flores ha estat testimoni de com la seva mare ha posat contra les cordes Ortega Cano, Gloria i Amador Mohedano. Però, en aquesta ocasió, la filla de 'La más grande' ha parlat de Gloria Camila.

Així mateix, la dona de Fidel Albiac ha decidit explicar d'una vegada per totes què va ser el que va passar perquè totes dues deixessin de dirigir-se la paraula. Una situació que va ser summament tensa i que va acabar a crits.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores ha vist que la veritat ha sortit a la llum | GTRES

La trucada telefònica entre Rociíto i Gloria Camila que va acabar a veus

David Flores és conscient que la seva tia Gloria Camila i la seva mare no hi tenen contacte des de fa uns anys. I, encara que cap de les dues ha fet l'intent d'acostar-se l'una a l'altra, la veritat és que tot sembla indicar que la relació entre elles està trencada.

Per aquesta raó, tots els mitjans no podien evitar preguntar-se quin hauria estat el detonant perquè totes dues emprenguessin camins per separat. Així mateix, després d'anys d'incertesa sobre això, la mateixa Rociíto ha relatat amb pèls i senyals l'últim dia que va parlar amb la 'influencer'.

Tot va començar el 2016, quan Correos va decidir fer una mena d'homenatge a Rocío Jurado en dedicar uns segells amb la seva imatge. Amb motiu del dia de la seva presentació, la familiar de David Flores va trucar a Ortega Cano per convidar-lo personalment.

«Jo truco a José i li dic el dia que és la presentació del segell. I que m'agradaria que fos i que li ho digués a Gloria Camila i José Fernando perquè fossin», començava dient. Una trucada que hauria començat amb bon peu, però que va acabar marcant un abans i un després en la relació entre totes dues.

Per la seva banda, l'extorero li va dir que sense cap problema hi estarien. «Li dic a José que és la seva mare i que han d'estar, que és una cosa molt bonica. I que el fet que jo no parli amb ella no vol dir que ella no pot gaudir d'aquell dia que per mi era molt important», deia la mare de David Flores.

Un cop finalitzada la conversa, als dies següents la mare de David Flores rep una trucada inesperada, ni més ni menys, que per part de Gloria Camila.

«Jo tinc la sensació, puc assegurar gairebé al cent per cent, que aquesta conversa l'està tenint amb mi en mans lliures. Que hi ha algú escoltant o bé que s'està gravant», revelava. I és que Rociíto deixava a l'aire que al costat de la 'influencer' es trobava una altra persona que coneixia molt bé: Antonio David.

▶️ Vídeo del dia

Va ser llavors quan la familiar de David Flores va començar a dir a veus a Rocío Carrasco que no tenia vergonya. «Tu el que has de fer és que si vols que vagi em truquis a mi perquè jo ja soc gran!», esclatava davant la mare de Rocío Flores.

Tot seguit, Rocío Carrasco, a la docu-sèrie, resumeix que «ella fa una trucada molt desagradable, molt pujada de to, cridant». De manera que per aquests motius, la dona de Fidel Albiac va considerar «que o està escoltant algú o està sent gravada».

Gloria Camila Ortega
La tia de David Flores podria haver acabat per acabar la relació que tenia amb Rociíto | EUROPA PRESS

Tot i aquesta teoria que tenia, Rociíto va voler calmar la situació i la seva resposta a tots aquests reclams va ser «'vinga, maca, no et posis així. Estàs convidada de totes maneres' i li vaig penjar el telèfon», explicava contundent.

Rocío Carrasco s'acosta a Gloria Camila

Encara que aquest episodi va ser especialment dur per a Rociíto, la veritat és que la filla de Rocío Jurado no va dubtar a revelar que el seu comportament havia estat per influència de terceres persones.

«Jo a la Gloria que recordo és aquella que era alegre, que era graciosa, que era molt llesta», deia. «Era llesta i intel·ligent, era una nena molt graciosa, en el bon sentit, era una nena que es quedava amb la gent…», opinava Rociíto.

Tot i que té un bon record, va admetre que encara no estava preparada per seure a parlar amb ella. Sens dubte, només el temps dirà com es prendrà aquestes paraules la tia de David Flores una vegada que finalitzi el seu concurs a Pesadilla en el Paraíso.