David Flores, el fill de Rocío Carrasco, llança el dard definitiu a la seva mare

El net de Rocío Jurado ha pres una decisió que generarà una gran polèmica

Rocío Carrasco ha posat fi a l'aventura televisiva més important de la seva vida. Milions d'espectadors han connectat setmanalment amb Telecinco per assabentar-se els seus secrets. Espanya està dividida. Gran part del públic confia en el seu testimoni, però també hi ha molta gent que no li perdona una cosa: que hagi donat l'esquena a David Flores.

El net de Rocío Jurado és una persona molt vulnerable. Per les seves circumstàncies personals, no té possibilitat de defensar-se. I el documental que ha protagonitzat la seva mare l'ha situat al centre de la polèmica. Alguns periodistes han estat testimonis de la complicitat que existia entre Rociíto i el nen. «És un ésser especial. M'adorava. Moria per mi», va comentar la nova reina de la premsa rosa.

Tothom va pensar que el jove podria tornar amb la seva progenitora. De fet, el diari 'La Razón' va publicar que s'havia enfrontat al seu pare. Segons sembla, volia veure el documental per prendre les seves pròpies decisions i Antonio David no estava d'acord amb aquesta postura.

No obstant això, el temps ha anat passant i actualment tot és força diferent. 'Contar la verdad para seguir viva' ha durat tres mesos i tot fa pensar que els fills de la protagonista han canviat d'opinió. Carrasco donava per perduda Rocío, però tenia moltes esperances posades en el seu «enano». Tanmateix, aquest ha preferit seguir al costat del seu pare.

La primera plantada va ser declarar en contra de Rociíto. Exigeix que pagui el deute que té pendent i ha decidit continuar la demanda que el seu pare va iniciar quan era menor d'edat. Tot fa pensar que el noi està ofès per tots els atacs que està rebent la seva germana.

La influencer s'ha convertit en el blanc més fàcil dels detractors de la família Flores. L'hereva de 'la més gran' insisteix que la seva petita «va ser botxí perquè abans va ser víctima», però aquesta excusa sembla no ser suficient. La responsable del linxament que està patint no és altra que Rocío Carrasco i el nen podria exigir venjança.

David Flores reapareix: «És molt llest»

El pròxim 1 de juny es compleixen quinze anys de la mort de Rocío Jurado. El clan ha organitzat un homenatge a Chipiona i el net de l'artista no s'ha volgut perdre l'esdeveniment. Segons ha confirmat Jordi Pérez, íntim amic de Rocío Flores, en 'Ya es mediodia', David acudirà a l'acte de la seva àvia.

El fill de Rociíto no sol participar en aquestes festes, però és conscient del suport que necessita la seva família en aquests moments. 'Contar la verdad para seguir viva' ha trontollat els fonaments dels Mohedano i el nen sempre ha estat molt a prop seu.

Rosa Benito li ha dedicat unes paraules bastant emotives. «Jo el truco i contesta. No és cap nen. És molt llest i més pur i blanc que nosaltres», comenta al programa de Sonsoles Ónega. Tothom que el coneix parla meravelles d'ell. Coincideixen que és una persona especial: afectuós, amable i bromista.

Carrasco dona suport a aquests testimonis. Està convençuda que el seu petit és feliç, encara que hagi de ser-ho lluny d'ella. No s'imaginava, però, que formés part del seu exèrcit de detractors. Primer la denúncia i després es reuneix amb els seus enemics a Chipiona, terra on va florir el seu infern.

No podem oblidar que David és una persona dependent. Hi ha la possibilitat que estigui influenciat pel seu entorn. Malauradament, és complicat que prengui les seves pròpies decisions i hi ha gent que s'està aprofitant d'aquestes cadències. Sigui com sigui, reapareixerà el 29 de maig, en una missa especial que se celebrarà a l'església de la Virgen de Regla. Com s'haurà pres la seva mare aquest atreviment?


Comentaris

envia el comentari