David Flores Carrasco empitjora en assabentar-se dels plans de Telecinco

La cadena té un projecte entre mans que no li agrada ni a ell ni a la seva família

Rocío Flores i el seu germà David Flores
David Flores Carrasco empitjora en assabentar-se dels plans de Telecinco| Instagram


David Flores Carrasco, el fill d'Antonio David i Rocío Carrasco, no està travessant el seu millor moment, ja que segueix sense tenir cap mena de relació amb la seva mare. Això sense oblidar que no deixa de conèixer testimonis de suposades infidelitats del seu pare cap a la seva esposa, Olga Moreno.

Tot i això, per si no n'hi hagués prou, ara ha rebut una informació que no li ha agradat en absolut, tot el contrari, li ha danyat i entristit alhora. Ens estem referint al fet que Telecinco té un pla per millorar l'audiència que afecta la seva família a causa que trauria a la llum draps bruts d'aquesta.
 

El projecte de 'Mediaset'

Fa uns mesos, la cadena va aconseguir un gran èxit amb l'emissió de l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', un especial que va girar al voltant del llegat de Paquirri i als supòsits tripijocs que la seva vídua (Isabel Pantoja) va fer amb aquest. Tant és així que ara aquesta i el seu fill (Kiko Rivera) no tenen relació, ja que el jove ha conegut moltes dades que li han deixat perplex.

Així doncs, Telecinco vol pujar la seva audiència i per això, a més d'estar preparant el retorn de 'La isla de las tentaciones', 'Supervivientes' i 'GH VIP' té un altre pla. I no és un altre que fer un programa sobre l'herència de Rocío Jurado.
 

Rocío Jurado i Rocío Carrasco
L'herència de Rocío Jurado seria el tema de l'especial de Telecinco | Hola
 

Mediaset t´é un projecte entre mans, tal com ha revelat 'El Español'. Això sí, se'n desconeix els termes, i fins i tot quins testimonis serien els que tindrien cabuda en aquest programa. Tot i això, el que està clar és que mostraria dades desconegudes per al públic.
 

L'herència de Rocío Jurado

Sense cap dubte, la cantant 'chipionera' ha estat i és una de les artistes més estimades del nostre país. Per això, tot el que gira al voltant d'ella sempre ha generat molta expectació i, per aquest motiu, la cadena pensa que un especial al voltant del seu llegat suscitaria gran curiositat.

El 2006 l'artista va morir i va deixar com a hereva universal a Rocío Carrasco, la seva primogènita i la seva única filla biològica. No obstant això, no va dubtar també a deixar capital i immobles (finques, cases, naus...) a altres membres de la seva família.

Entre aquests es troben els seus altres fills, als seus germans i fins i tot a algun nebot. Ella ho 'va deixar tot ben lligat', però, els conflictes entre els seus éssers estimats no van trigar a aparèixer. I, en gran manera, va ser pel seu llegat.

Una família trencada

Sempre Rocío Jurado va presumir de la seva família, la qual estava molt unida gràcies a la seva tasca com a matriarca. No obstant això, en morir ella, aquesta va anar esquerdant-se a poc a poc. Tant és així que mai han tornat a veure públicament aquestes imatges que protagonitzaven tots junts i feliços.

Si la cantant pogués veure com estan avui els seus éssers estimats se sorprendria pel distanciament que hi ha entre ells pel fet que les coses han canviat molt:

  • Rocío Carrasco no té relació amb ningú de la seva família materna, però sí amb la del seu pare (Pedro Carrasco).
  • Amador Mohedano, germà i mànager de 'La més gran', està separat de la seva dona (Rosa Benito) després d'una polèmica ruptura en televisió. A més, no ha dubtat a seure en platós de televisió i en concedir entrevistes a les revistes per criticar obertament a la seva neboda.
  • José Antonio, el marit de la germana de Rocío Jurado (Gloria), també ha carregat de forma pública contra la seva neboda més d'una vegada.
  • La seva filla gran no manté cap mena de contacte amb els seus fills (Rocío i David Flores) des de fa anys. Concretament, des d'un greu episodi.

I, per si no fos prou, Antonio David, amb qui Rocío Jurado es va enfrontar en els seus últims anys, ara es porta molt bé amb el vidu de la cantant, José Ortega Cano. Tot això segur que es converteix en tema d'aquest especial que prepara Telecinco, i sortiran a la llum foscos episodis, una cosa que no li agrada ni a David Flores Carrasco ni a ningú de la família.


Comentaris

envia el comentari