Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores Carrasco enfada al seu pare Antonio David parlant de Rocío Carrasco

Es descobreix què pensa en realitat David Flores sobre la seva mare

L'animadversió d'Antonio David Flores contra qui va ser la seva dona, Rocío Carrasco, és més que evident. L'exguàrdia civil va aclarir cadascun dels punts de conflicte que sobrevolaven sobre el matrimoni acabat de divorciar anys enrere, quan per a Rocío Carrasco va començar tot aquest calvari, que continua 25 anys després de la seva separació.

 

En les declaracions de l'excol·laborador, Rocío Carrasco mai ha quedat en bon lloc al llarg de tots aquests anys, durant els quals Antonio David Flores no s'ha tallat a l'hora de parlar de la filla de 'la més gran'. El malagueny fins i tot ha posat en dubte el paper de la mare de Rocío Flores i David Flores envers els seus fills, deixant caure sense pensar-s'ho una frase lapidària. «Els que estan a casa meva són els meus dos fills. David, amb 17, anys va optar per viure amb mi. Que la gent es pregunti per què. Estic tranquil, content, els tinc a casa, gaudeixo d'ells. No demano més», deia el col·laborador, llançant un 'zasca' en tota regla a Rociíto.

 

No obstant això, aquesta opinió no és compartida. David Flores no secunda les paraules del seu pare i no entén per què diu que Carrasco no ha sabut tenir cura dels seus fills, quan el jove, en realitat, no ho pensa.

 

Rocío Flores, per la seva banda, es troba en plenes negociacions per donar la seva resposta davant tot el que està deixant anar per la boca la seva mare. Mentrestant, s'acull al dret de mantenir-se al marge i en silenci, com tracten de fer la resta de familiars. No obstant això, no dir res es converteix en una tasca gairebé impossible quan la premsa persegueix l'entorn familiar de Rocío Carrasco per conèixer l'altra cara de la moneda. De fet, ja s'han llançat algun titular abans que acabi la docusèrie de la vida de Rocío Carrasco, on explica com la seva bombolla de vidre es va trencar, tallant-la en mil trossos.

 

D'una banda, Antonio David Flores, el principal acusat a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ja ha desmentit molt dels episodis que explica la filla de Rocío Jurado i ha confessat que tornaran a veure's les cares als jutjats perquè, aquesta vegada, la denúncia la posa ell. I d'altra banda, Rocío Flores encara que s'esforça a mantenir-se callada, ha fitxat pel programa d'Ana Rosa Quintana. La presentadora compta amb la filla de la dona més popular en aquests moments de la crònica social entre la seva plantilla de col·laboradors del seu club social.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Tot i que la germana de David Flores evita pronunciar-se sobre el tema, en les pauses del programa ja ha ofert alguna píndola a Ana Rosa. De fet, era la pròpia periodista qui apuntava que, basant-se en el que ella sabia, ni Rocío ni David Flores tenen en mala estima la seva mare, Rocío Carrasco. I molt menys es pot parlar d'un sentiment d'odi per part dels joves cap a la dona que els va donar la vida, segons les paraules d'Ana Rosa.

 

«Per a tranquil·litat de Rocío Carrasco, el poc que sé, és que els fills no pensen que sigui una mala mare», ha afirmat la presentadora, per tot seguit tancar l'assumpte amb una frase reveladora: «Els fills no l'odien, pel que jo sé». No hi ha dubte que les paraules de l'escriptora procedeixen, sens dubte, de la pròpia Rocío Flores, qui també coneix a la perfecció els sentiments i l'opinió del seu germà, que ella venera.

 

Aquestes probablement dolces paraules per a Rocío Carrasco, a Antonio David Flores li hauran caigut com un gerro d'aigua freda. L'excol·laborador de Telecinco, que tant s'ha esforçat a trepitjar la imatge de la seva exdona, ara veu com fins i tot els fills que tenen en comú posen en dubte les seves paraules.

 

Rocío Carrasco té molt clar qui és el culpable

La mare de Rocío i David Flores ha tingut molt clar durant tots aquests anys qui ha plantat la llavor de la mala germinació, que ha acabat per destrossar la seva relació amb els seus fills i deixar-la sola.

 

Rocío Carrasco assenyala sense cap dubte a Antonio David Flores. «Fa 17 anys que suporto que una persona difami, em prengui el més gran que pot tenir una mare, que són els seus fills. Ha capgirat els meus fills en contra meva, no em deixa viure, no consenteix que visqui, no dormo ni amb pastilles, aquest senyor ha fet que els meus fills m'odiïn, m'ha privat de l'amor, de l'afecte, del respecte, de la confiança dels seus fills...», assegura.

 

A hores d'ara, sembla que Rocío Carrasco podria estar equivocada i es podria donar la volta a la truita. De moment, els fills d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco no estan d'acord amb les paraules del seu pare.