TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

ARA MATEIX

🚧 L'AP-7 es desperta tallada pel Tsunami Democràtica

David Flores, el més vulnerable i en el seu pitjor moment per la guerra judicial dels seus pares

La seva mare no es va voler acostar a ell al judici i el seu pare, que té un deute de dos milions d'euros, podria anar a la presó
Rocío i David Flores es recolzen mútuamente| Cedida

 

David Flores, fill d'Antonio David i Rociíto podria ser el qui ho estaria passant pitjor de tots els membres de la família Carrasco-Flores. El fill menor de tots dos està travessant una situació límit pel procés judicial dels seus pares i també perquè l'exguàrdia civil no ho podria mantenir-lo ni a ell ni a la seva germana gran Rocío. Segons han explicat diversos mitjans. Antonio David no passa pel seu millor moment i és que després de sumar-li les querelles interposades per la seva exdona que el poden acabar portant a la presó cal sumar-li una altra llosa, un deute d'uns dos milions d'euros pesa sobre ell.

Això l'està portant a ell i els seus fills a una situació extrema, ja que Rocío Carrasco tampoc li passa cap pensió per poder pagar les despeses dels seus fills, sobretot a David que és qui més atenció necessitaria. De moment, els ingressos de la família provenen d'Olga, la madrastra de David i Rocío, però en el cas que s'empitjorés la situació i el seu pare entrés a la presó seria fatal per als seus fills, sobretot per a David.

 

El jove que va complir recentment la majoria d'edat va decidir marxar a viure a Màlaga al costat del seu pare com ja ho va fer Rocío la seva germana. No vol tornar amb la seva mare i la seva mare tampoc està lluitant per ell malgrat que pateix una estranya malaltia que l'afectaria a l'hora de comunicar-se i un retard en el desenvolupament general de l'organisme.

 

 

 

Mentrestant Rocío Carrasco guarda silenci, segueix endavant amb la guerra judicial contra el seu ex i de moment no ha allargat la mà al seu fill, al que ni es va voler acostar en veure-ho en el judici al costat del seu pare.

Comentaris