David Flores sospita que Rocío Carrasco no el va saludar per mediatitzar el moment

El fill de Rocío i David Flores està molt afectat per culpa de la indiferència de la seva mare

Antonio David ha arribat amb la seva parella i el seu fill | Cedida

David Flores continua donant-li voltes a la reacció d'indiferència de la seva mare després de retrobar-se amb ell als jutjats. Rocío Carrasco no es va acostar a saludar-lo ni li va fer un petó quan va anar als jutjats d'Alcobendas (Madrid) per a sotmetre's a un examen mèdic tot i que la mateixa jutgessa va arribar a convidar-la a acostar-se al seu fill, una proposta que va declinar explicant que tenia taquicàrdies. Un gest que va fer molt de mal al seu fill, qui segueix molt afectat pel que ha passat i pensa, igual que el seu pare, Antonio David Flores, que Rocío Carrasco va filtrar la citació a la premsa i va actuar així per mediatitzar el moment.

Així ho ha recollit 'Bekia', que explica a més que segons una persona molt propera a David, el jove ha tancat les portes a la possibilitat de reconciliar-se amb la seva mare. I és que el jove va patir un dur cop quan després de veure-la es va aixecar per saludar-la i aquesta va passar de llarg fent cas omís al seu fill, que es va quedar amb ganes d'abraçar-la. Van ser el seu pare i la dona d'aquest, Olga Moreno, qui es van encarregar de donar-li el seu suport i consolar-lo després de la tensa situació viscuda. De fet, David tot just es va separar de la seva madrastra, al costat de qui va arribar als jutjats agafat de la mà.

Rocío Carrasco, molt afectada a la sortida dels jutjats | Telecinco

 

D'altra banda, precisament aquest gest d'anar agafat de la mà d'Olga podria haver suposat un cop dur contra la seva mare, qui segons fonts pròximes al seu entorn també està molt afectada pel que ha succeït malgrat les aparences. A la seva tornada dels jutjats, Rocío Carrasco va ser fotografiada visiblement nerviosa i amb l'aspecte molt seriós, actitud que demostra que per a la filla de Rocío Jurado la situació tampoc és fàcil. David Flores acaba de fer 18 anys i ha decidit quedar-se per voluntat pròpia amb el seu pare, obligant així a la seva mare a retirar la demanda de custòdia.


Comentaris

envia el comentari