Imagen de David Flores durante un homenaje a Rocío Jurado

David Flores es trenca després de les paraules de la seva mare: «Està realment tocat»

Rocío Carrasco ha parlat sobre la situació amb els seus fills

David i Rocío Floresfa mesos que són notícia per la relació amb la seva mare, després que la gran dels germans participés a 'Supervivientes'. Aquesta, ha propiciat que es torni a generar interès sobre  per què els joves no tenen relació amb la seva mare,Rocío Carrasco.

Tot i que la filla de 'La més gran' s'ha volgut mantenir callada i al marge de la qüestió en tot moment, sembla que ara ha decidit parlar i el que ha dit ha deixat enfonsat el seu fill en especial.  Rocío Carrasco s'ha sincerat al programa 'La mañanas de La 1', on ha acudit per comentar l'espai 'Lazos de Sangre', lloc on col·labora.

Rocío Carrasco parla clar

'Rocío Carrasco al programa 'Las mañanas de La 1'
Rocío Carrasco ha decidit sincerar-se a TVE | La 1

És cert que la mare de Rocío i David  sempre ha intentat eludir  fer comentaris sobre la seva vida privada. No obstant això, aquest matí ha contestat a les preguntes que se li han fet al respecte, i el que ha dit sobre aquesta situació és: «Jo pateixo quan hi ha persones pròximes a mi que diuen 'd'això no he parlat amb ella'. És cert, hi ha coses de les quals no parlo perquè no se sentin en l'obligació d'explicar-ho. Jo ho passo malament, pateixo». Així mateix, ha afirmat que «jo m'alleujo amb moltíssima gent a casa, on no ho faig és públicament».

Durant la seva intervenció, a més, ha tingut 'zascas' per als seus fills, en concret per a la seva filla. Així, parlant del vestuari que llueix al programa, ha fet un comentari que ha cridat l'atenció. El comentari ha estat: «En la meva primera col·laboració a 'Lazos de Sangre' anava en xandall. No tinc xarxes socials, però em vaig haver d'obrir un Instagram només perquè les marques em patrocinessin».

Totes aquestes paraules, segons ha donat a conèixer la publicació 'cotilleo.es', han dolgut als seus fills i, de manera especial, a David Flores, qui sembla que se sent molt ferit i vol mantenir-se més aïllat que mai de la premsa. Això sí, no té dubte en posicionar-se a favor de la seva germana, que per ell és com una mare. 

D'aquesta manera, sembla que la possible reconciliació  entre mare i fills es complica  encara més. Dona la sensació que només un miracle faria que tornessin a tenir una relació normal.