Gloria Camila i Wolo

David, la parella de Gloria Camila, i la infidelitat que el segueix perseguint

Gloria Camila i el seu xicot estan farts dels rumors d'infidelitat

Gloria Camila no pot estar més feliç amb la seva parella, David García Rodríguez. Des que la tia de Rocío Flores va passar pàgina amb Kiko Jiménez, s'ha mostrat molt més tranquil·la i relaxada.

Tot i les últimes declaracions de la parella de Sofia Suescun, la col·laboradora de 'Ya son las ocho' assegura que està profundament enamorada i que «Aquest senyor [Kiko] m'interessa entre zero i menys un».

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila, farta dels rumors d'infidelitat. | Mediaset 

Tot i que això no va ser sempre així. Només fer oficial la seva relació, Gloria Camila va haver de patir els primers rumors d'infidelitat per part de David. Rumors que, avui dia, el segueixen perseguint.

La parella va fer pública la relació a través de les xarxes socials. A Instagram, la germana de Rociíto va penjar una foto amb el seu xicot i un missatge molt bonic. 

«De cop, arriba algú amb tantes ganes de menjar-te a tu com de menjar-se el món amb tu, i et fa viure».

Quan la notícia va aparèixer, Sofia Suescun va decidir atacar. Amb la intenció de començar una nova guerra mediàtica, l'exmusa de Mediaset Espanya va assegurar que David era «un dels molts nois amb què Gloria Camila posava les banyes a Kiko».

Malgrat totes les polèmiques i rumors, avui dia, la relació entre Gloria Camila i David García és més forta que mai. Una pova n'és que la parella ja ha fet l'important pas de marxar a viure junts. Des de fa un any, resideixen en un immens dúplex a una luxosa urbanització a San Sebastián de los Reyes (Madrid).

Qui és David García Rodríguez?

Gloria Camila ha aconseguit refer la seva vida després de quatre anys de relació amb Kiko Jiménez. Després que ell li fos infidel amb Sofia Suescun, a la filla petita de Rocío Jurado li va costar tornar a creure en l'amor.

Malgrat tots els conflictes mediàtics a què ha hagut de fer front, avui dia, la col·laboradora de 'Ya son las ocho' està molt enamorada de David. Però, qui és aquest noi?

Gloria Camila i David García
David García Rodríguez juga com a defensa al Rayo Alcobendas. | GTRES 

David García Rodríguez, més conegut com a Wolo dins del seu cercle familiar, és un jove de 29 anys resident a Madrid. Fa quatre anys va acabar la carrera de dret, encara que la seva passió són els esports. Aquest és el motiu pel qual també ha cursat INEF.

L'actual parella de Gloria Camila juga com a defensa al Rayo Alcobendas, equip de la categoria regional. Va ser precisament aquí on tots dos es van conèixer.

La seva amistat ve de lluny, ja que David és company a l'equip de José Antonio Ortega Mosquero, cosí de la tertuliana de Telecinco. A més, es guanya la vida com a instructor de 'body combat'.

Gloria Camila reprèn el contacte amb el seu ex

Gloria Camila no guanya per a disgustos. Ara que està en un bon moment amb el seu xicot David, Kiko Jiménez ha fet una confessió que ha deixat amb el cul a l'aire la col·laboradora de Telecinco .

Segons va explicar el tertulià el 16 de febrer, la germana de Rociíto es va posar en contacte amb ell, després de tres anys sense saber-ne absolutament res.

«Explicaré una cosa que a mi em va sorprendre molt. No parlo amb Gloria Camila des que la nostra relació va acabar. De sobte rebo un missatge dient-me: 'Si us plau, em pots trucar?'».

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila i Kiko Jiménez segueixen en guerra. | Catalunya Diari 

A l'actual xicot de Sofia Suescun li va semblar molt estrany i va decidir posar-se en contacte amb la seva exparella. «Jo crec que era el pont per poder arribar cap a mi, per dir-me que ella no és rancorosa», va afirmar.

Encara que per a Kiko, aquesta trucada va tenir una doble intenció. «A mi, la trucada em va transmetre un cert nerviosisme i que volen tenir, potser, un aliat amb nosaltres...».

Després d'aquestes declaracions, Gloria Camila va voler pronunciar-se, i ho va fer al plató de 'Ya son las ocho'. «Aquesta trucada sí que es va produir... Però jo faria 'passaparaula'. Li vaig trucar pel tema de Gustavo González i era per saber quins passos calia fer».

Per acabar, la tertuliana va voler deixar clar que la conversa no es va produir com ell va explicar. «De fet, va ser ell qui em va dir: 'Ostres, Gloria. Quina alegria que m'hagis trucat'».

Posteriorment a la trucada, hi ha hagut una altra trobada entre Kiko i Gloria als passadissos de Mediaset. Amb testimonis davant, la trobada va ser cordial i educada, demostrant que Kiko i Gloria ja no es guarden rancúnia. Què pensa Wolo d'aquests retrobaments entre Kiko i Gloria? I Sofia, contraatacarà revelant nous secrets de Gloria i Wolo?