Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

David i Rocío Flores no saben on posar-se: El nou negoci del seu pare

Antonio David ha llançat la seva pròpia marca de roba

Antonio David Flores ha fet un nou pas a nivell professional. Fa mesos que viu allunyat de la televisió i de les revistes del cor que tants ingressos li han donat i ara està buscant alternatives laborals.

 

Després de ser acomiadat de Mediaset, moltes informacions van apuntar cap a la preocupant situació econòmica de l'exguàrdia civil.

Fins i tot hi va haver qui va aprofitar aquesta tessitura per a fer-se passar per la família Flores i fer peticions fraudulentes per internet amb la suposada finalitat de recaptar fons per a ells.

En qualsevol cas, Antonio David no està disposat a renunciar a guanyar-se les garrofes, encara que per a fer-ho hagi de posar en marxa iniciatives que no el convencen. Tots els mitjans són bons per a omplir la cartera i recuperar-se de la sotragada que ha patit després de quedar-se sense feina.

El nou negoci d'Antonio David Flores

Després de mesos apartat de la vida pública, l'excol·laborador de 'Sálvame' va tornar amb més força que mai i disposat a començar una nova etapa.

David Flores plorant amb la seva germana
Rocío i David Flores segueixen amb atenció els passos que fa el seu pare | GTRES

El seu projecte més destacat va ser obrir un canal de YouTube que li està servint de mitjà per a carregar contra La Fábrica de la Tele i respondre als seus excompanys de feina. L'últim atac l'ha fet a Jorge Javier Vázquez.

«Ets un bufó deïficat [...]. Un dia vas dir que la meva carrera televisiva s'havia acabat, i és veritat, però, ves per on, tinc el meu canal de YouTube, on tinc veu per a respondre't a tu i a tothom. Deixeu la meva família en pau. Ataqueu-me a mi, però la meva família deixeu-la en pau. Et fiques amb la meva filla per a fer-me mal a mi», assegurava aquesta mateixa setmana en un vídeo que ha compartit a l'esmentada plataforma.

No obstant això, amb poc més de 87.000 seguidors, el canal de YouTube té una funció més aviat d'altaveu que de font d'ingressos. Els vídeos que publica solen tenir entre 120.000 i 200.000 visualitzacions, unes xifres que són insuficients per a generar beneficis econòmics estables.

Davant d'aquesta situació, Antonio David ha optat per crear una marca personal que serveixi per a reforçar la plataforma de comunicació. Ha creat un logotip amb les seves inicials i ha llançat la seva pròpia botiga de marxandatge.

Antonio David ven samarretes amb les inicials del seu nom per 22 euros

A la part de la 'botiga' del seu canal, l'excol·laborador ha llançat una línia de samarretes per a dona i una altra per a home disponibles en diferents colors. Les peces tenen estampat l'emblema 'AD' i valen 21,99 euros.

La mateixa pàgina web ofereix altres productes com dessuadores, bosses de tela i motxilles de festa amb el mateix logotip.

Samarretes que ven Antonio David amb les seves inicials
Les samarretes que ven Antonio David amb les seves inicials | La Noticia Digital

A través d'aquesta iniciativa, el pare de David i Rocío Flores vol aprofitar l'embranzida de la 'Marea Azul', un moviment que va sorgir a les xarxes socials per a donar-li suport després que el testimoni de la seva exdona, Rocío Carrasco, s'emetés a Telecinco.

Des d'aleshores, una gran onada de seguidors s'ha bolcat amb la família Flores i els seguirà donant suport a través d'aquest tipus d'iniciatives.

Foto d'Antonio David a la Marea Blava
Antonio David Flores ha aprofitat l'embranzida de la Marea Blava | cedida

Amb el lema «la unió fa la força», els defensors de la família Flores han demostrat que els diners no són un problema per a ells. De fet, gràcies als vots que van sumar, Olga Moreno va aconseguir la victòria a 'Supervivientes' contra tot pronòstic.