Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós

David Valldeperas deixa Telecinco després d'explicar-li al jutge tota la veritat

David Valldeperas ha marxat de Madrid

David Valldeperas viu en una situació compromesa des que diversos famosos el van acusar d'estar darrere una trama molt perillosa. Estem parlant de l'Operació Deluxe, un escàndol que ha marcat un abans i un després a la història de Sálvame. I és que hi ha qui acusa els directors del programa d'haver aconseguit informació irregular de 140 famosos.

David Valldeperas ha hagut de prestar declaració, li ha explicat la veritat al jutge i després se n'ha anat de Telecinco. Sí, perquè vol gaudir d'unes vacances merescudes i distanciar-se de la pressió mediàtica que tants problemes li està donant. Fins fa uns quants mesos era un dels homes més poderosos de la cadena, però ara no és tan influent.

Fotomuntatge de Miquel Valls i David Valldeperas
David Valldeperas està amb el seu xicot de vacances  | Catalunya Diari

David posseeix dades sobre moltes cares de la crònica social, però no comptava que ell també es convertiria en un personatge més. Manté una relació sentimental amb Miquel Valls, un intrèpid reporter que li va robar el cor fa uns quants mesos. Segons informa el portal JALEOS, han viatjat junts a Formentera per allunyar-se del soroll de Madrid.

David assegura que no té res a amagar, per això no ha posat cap impediment per parlar amb el jutge i explicar-li la seva versió. L'han acusat de tenir contacte amb un policia corrupte i haver estat partícip d'un suposat delicte de revelació de secrets. No obstant això, encara no hi ha una sentència a sobre de la taula, així que ningú pot culpar al famós director.

Valldeperas coneix millor que ningú com funciona el món del cor, així que s'ha avançat els seus detractors. En concret, ha publicat a les seves xarxes socials on es troba per evitar que els fotògrafs el persegueixin i arruïnin la seva setmana de descans. D'aquesta manera, deixa clar com està afrontat la seva nova etapa.

David Valldeperas està sotmès a molta pressió

David controla tot el que passa a Sálvame, però no pot prendre decisions fora del programa. La seva situació cada cop és més complexa i ha pensat que el millor és deixar Telecincoper gaudir de les seves vacances. Així, tornarà amb energia renovada perquè ha tingut temps de fer el que li agrada més: passar temps amb el seu xicot Miquel.

David Valldeperas amb la seva mare, Mareta
David Valldeperas s'ha convertit en una cara molt coneguda | Instagram (@davidvallde)

Valldeperas ha fet gala del seu talent literari per explicar el que ha estat fent a Formentera. «Aquests dies intentava albirar alguns ocells des del terrat de casa d'una amiga. A més d'aus, vaig veure uns quants iots d'aquells pels quals es tornen boges les celebritats», escriu al seu compte d'Instagram.

El periodista català és conscient que abans o després haurà de donar explicacions, ja no pot endarrerir més el moment. Tothom sap que la Fiscalia està investigant La Fábrica de la Tele, productora per a la qual treballa. Hi ha 140 famosos que estan molestos amb ell perquè suposadament ha publicat informació que era privada i confidencial.

David Valldeperas té un home trepitjant-li els talons

David és íntim amic de Rocío Carrasco i això el converteix en rival del seu exmarit, el primer gendre de Rocío Jurado. En el seu moment el va contractar perquè era un personatge necessari, però a l'hora que va tenir oportunitat se'n va desfer d'ell. Antonio David Flores el va denunciar, però no es va aturar aquí, i és que fa més d'un any que treu a la llum els draps bruts del director.

Valldeperas ha estat acusat de fer negoci de manera irregular, ja que suposadament s'ha aprofitat d'informacions prohibides. El català està tranquil, per això va prestar declaració abans d'anar-se'n a Formentera de vacances. Té arguments suficients per desmuntar tots els que estan desitjant que perdin el seu poder a la televisió.