Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós

David Valldeperas, preocupat per l'ascens que pot deixar-lo fora de 'Sálvame'

David Valldeperas no hi serà el pròxim mes de gener

La tarda d'ahir, 13 de desembre, David Valldeperas anunciava una informació que podria posar en risc el seu futur a Sálvame. Cal recordar que el director de l'espai vespertí segueix sota investigació per la seva presumpta implicació en l'anomenada 'Operación Luna' i la seva trajectòria professional corre perill.

En aquesta ocasió, l'amenaça arriba de mans d'algú molt proper a ell que li podria arrabassar el lloc de treball. Concretament de Carmen Borrego, qui d'aquí a poc assumirà les regnes de la direcció del programa. Així ho comunicava Valldeperas donant-li a la filla de María Teresa Campos la més gran de les alegries.

David Valldeperas anuncia la seva substituta

David Valldeperas ha estat un dels directors que ha estat darrere de Sálvame des dels seus inicis. El català forma part de la cúpula de La Fábrica de la Tele, envoltada d'una investigació judicial per revelació de secrets.

Fa uns mesos, David va ser substituït i apartat de la direcció coincidint amb el problema judicial de la productora. Temps després va tornar per assumir les regnes del programa. Ara, però, ha anunciat en ple directe la persona que podria tornar a ocupar el seu lloc.

Imatge de David Valldeperas
David Valldeperas anuncia a la nova directora que li podria treure el lloc de treball | TELECINCO

Dimarts a la tarda va ser especialment delicada per a la germana de Terelu. Un any després del seu retorn a Sálvame, la seva incorporació ha estat molt aplaudida pels seus companys en contemplar un canvi notable en la seva actitud.

Reconeguda públicament com a bona col·laboradora, ara els directors han volgut premiar el seu esforç. Així doncs, Valldeperas li donava la millor notícia que es podia imaginar.

«Algunes vegades has comentat que passar a l'altra banda del xou t'ha provocat molt de patiment», li deia el català. I és que, durant anys, Carmen ha exercit com a directora de diversos programes de televisió i ser col·laboradora ha resultat molt dur.

Sí, perquè el seu desig sempre ha estat tornar a situar-se darrere de les càmeres i treballar en allò que realment li agrada: dirigir. «Crec que em mereixo una oportunitat i estar al davant està molt bé, però he après molt al darrere i m'he quedat amb moltes coses per donar», confessava nerviosa.

Després d'escoltar-la, David li oferia un lloc com a directora de Sálvame. «Alberto i jo et donarem una oportunitat, la direcció d'aquest programa vol que tornis a dirigir», li comunicava.

David Valldeperas cedeix el testimoni

Així, David Valldeperas ha explicat que serà el «proper dos de gener» quan Carmen es posarà darrere de les càmeres. Sálvame no és un format fàcil de dirigir, però confia en la professionalitat de la filla de María Teresa. Això sí, li va advertir que haurà de pencar molt.

«Agafaràs les regnes, a tornar a aixecar-te aviat, res de maquillatges ni perruqueries», va comentar. «Com a directora i màxima responsable d'aquest programa decidiràs de què es parla des de les quatre de la tarda fins al final del programa», va afegir.

Imatge de David Valldeperas
David Valldeperas cedeix a Carmen Borrego el seu lloc | GTRES

Carmen rebia la notícia il·lusionada i es fonia en una abraçada amb el director a qui uneix una gran amistat. «Això és absolutament de debò, no tindràs cap ajuda més que les teves neurones i l'equip d'aquest programa», recalcava el català.

«Jo de tu em centraria a preparar un bon programa, ni Alberto ni jo estarem i la responsabilitat cau sobre tu», li advertia. Després de l'anunci, tot el plató es revolucionava i aplaudia la decisió de la direcció.

A més a més, el telèfon de Carmen no deixava de rebre missatges de companys que volen ser col·laboradors, però la germana de Terelu vol valorar totes les opcions.

La seva ment ja està pensant en el programa que dirigirà i feia una crida perquè Belén Rodríguez acceptés tornar a Sálvame. «Si m'estimes de debò, vine!», deia mirant a càmera. Carmen ha acceptat el repte de Valldeperas de tornar als seus orígens i no està disposada a defraudar ningú.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp