rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Debat al voltant de la infanta Helena per la bandera espanyola que decorava el retrovisor del seu cotxe

La germana del rei Felip va fer una visita al Comitè Olímpic Espanyol
El sorprenent protector de retrovisor que va utilitzar la infanta Helena | Cedida

 

 

La infanta Helena és, cada cop menys, un referent d'imatges públiques. Una vegada es va dur a terme la proclamació del rei Felip VI, l'any 2014, la germana gran del monarca va començar a allunyar-se de les càmeres, podent eliminar, des de llavors, el perfil protocol·lari al qual ens tenia acostumats.

 

Conscient d'aquesta situació, aprofita la seva condició per mostrar-se amb més naturalitat en els esdeveniments als quals és convidada. L'últim va ser la visita al Comitè Olímpic Espanyol, al que va acudir amb un vehicle que duia un sorprenent protector pel seu retrovisor: una funda amb la bandera d'Espanya.

 

Els responsables de premsa desplaçats fins a l'organisme no van voler perdre l'oportunitat d'immortalitzar aquesta imatge, pel que les fotografies sobre Helena van començar a multiplicar-se. No obstant això, molts han relacionat aquest gest amb altres mostres de patriotisme destacat ofertes per la germana del monarca.

 

Un 12 d'octubre amb la rojigualda

Durant el dia de la Hispanitat, les càmeres també es van centrar en la infanta Helena. En aquella ocasió, es va deixar veure lluint tota classe d'accessoris que comptaven amb els colors significatius de la bandera d'Espanya, el roig i el groc, els quals vestia amb orgull i satisfacció.

 

La infanta Helena, protagonista durant el dia de la Hispanitat | Cedida

 

Des de les ulleres de sol, fins a la funda del mòbil, passant per rellotge, el collar, les arracades, alguna polsera i la bufanda, tots els complements de la germana de Felip anaven tenyits dels colors nacionals. Un estil que, sense dubte, va impactar i sorprendre a tots els que van poder-la veure de prop.

Sempre amb la 'Roja'

La infanta Helena no només es tenyeix de roig i groc durant els esdeveniments institucionals. Quan juga la selecció i arriben les grans cites, també es deixa veure com una aficionada més, patidora amb la 'Roja' i eufòrica quan arriben les etapes de triomfs i victòries.

 

Helena i Froilà, el seu fill, celebrant una victòria de la d'Espanya | Cedida

 

De fet, durant l'etapa gloriosa de la selecció de futbol, des de l'any 2008, fins al 2012, quan es va aixecar l'Eurocopa en dues ocasions i el Mundial en una, Helena celebrava els títols com una més. Acompanyada del seu fill, Froilà, va gaudir dels èxits amb l'afició, alegres dels èxits que acumulava el conjunt nacional.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris