IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Decathlon alerta del perill d'un sac de dormir infantil que comercialitzen

El cordó de la caputxa del producte es pot enrotllar al coll de qui l'utilitzi

Els errors de fabricació són problemes més comuns del que sembla, però a les empreses els costa admetre'ls. Decathlon no ha caigut en aquesta tendència i ha advertit als clients sobre un element incorrecte del sac de dormir infantil Forclaz 10º Junior, de la marca Quechua. Ha informat que el cordó que inclou la caputxa té el risc que s'enrotlli al voltant del coll, advertint del perill d'asfíxia.

Proposta de solucions

Davant d'aquest contratemps, l'empresa no ha volgut perdre l'oportunitat de quedar bé amb el seu públic. Inicialment, admetent el seu error, fet que acredita credibilitat. Posteriorment, donant tres alternatives pels consumidors, les quals convertiran al mencionat sac de dormir en un producte totalment abstingut de qualsevol inseguretat que pogués representar.

La primera d'elles ha vingut acompanyada d'un vídeo explicatiu on es mostra com desfer-se del cordó sense danyar al sac. En ell, Decathlon recomana als usuaris d'aquest element tallar la part riscosa del producte, per tal d'acabar amb el problema. El material audiovisual evidència la senzillesa amb què es pot arreglar el mencionat problema.

El sac de dormir Forclaz 10º de Decathlon
El sac de dormir Forclaz 10º de Decathlon | Decathlon

 

El vídeo explicatiu indica que s'ha d'estirar el cordó el màxim possible, fins que la caputxa quedi completament tancada. Serà llavors quan s'haurà de tallar el cordó i, posteriorment, retirar l'element de seguretat que el manté a lloc i impedeix que es pugui extreure. Amb aquesta alternativa, no es podrà ajustar la caputxa del sac, però el risc d'asfíxia haurà desaparegut.

Acudir a qualsevol establiment

Les altres dues alternatives proposades per la cadena d'articles d'esport i muntanya comporten apropar-se a un local de Decathlon. En una d'elles, recomanen demanar a un treballador que realitzi l'acció explicada. Per fer-ho, s'haurà d'omplir un document fent la sol·licitud prèvia, per així alertar a l'establiment sobre la necessitat de rebre l'ajuda.

Finalment, l'empresa comercial inclou la possibilitat de retornar el producte. Qualsevol persona que hagi estat afectada per aquesta problemàtica, rebrà l'import total de la seva compra. Per tant, fent la sol·licitud prèvia mitjançant la web de Decathlon, es podrà advertir sobre el desig de recuperar els diners, per posteriorment rebre l'efectiu en qualsevol de les tendes.


Comentaris

envia el comentari