IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Va decidir operar-se el pit però el resultat no era el que ella esperava

La noia va acabar demanant ajuda per poder millorar la seva situació

La noia va observar que alguna cosa no anava bé. Foto: XPUSJP

Sorpresa desagradable la que es va endur una noia americana després d'una operació de cirurgia estètica. Serena, una noia de Minnesota de 28 anys, va decidir operar-se els pits per augmentar-ne la mida fa força temps. La noia es va mostrar inflexible a l'hora de defensar que aquesta era una decisió correcta perquè no se sentia còmoda amb el seu pit, ja que creia que era massa petit. Tot i així, va quedar devastada després que el canvi no sortís com ella esperava.

Només en despertar-se de l'operació, Serena va adonar-se que alguna cosa anava malament. Notava com si el seu pit estès molt tibat i la pell estès a punt d'esquinçar-se i, en veure que després de tres mesos la situació no millorava, va decidir tornar a metge per veure que passava. El metge en veure-ho va dir-li que no podia fer-hi res però que, com a mínim, no era una stripper.

La noia va fer recerca al voltant del seu problema i va adonar-se'n que el seu problema s'anomenava 'symantasia', el que significa que el teixit dels seus pits s'havia fusionat enmig dels dos pits. Un fet que va produir que la noia deixés de, fins i tot, quedar amb altres persones i de tenir cites. Finalment, va adonar-se'n que necessitava ajuda i va demanar-ne als doctors Terry Dubrow i Paul Nassif del programa de la televisió dels EEUU, 'Botched.

L'operació va ser complicada. Foto: XPUSJP

El doctor Nassif va horroritzar-se en sentir el que el seu doctor li havia dit, fins i tot va dir-li que l'haurien d'haver fet fora després del que li havia dit. Per sort, els doctors d'aquest conegut programa de televisió van pensar que la podien ajudar. Tot i així, els metges van viure una operació complicada, pensant en molts moments que no serien capaç de tirar endavant. Finalment però, van veure que podien fer servir teixit de la cicatriu de la noia per fer una separació real estable entre els pits.

Els metges del programa 'Botched' van aconseguir solucionar el problema de la noia. Foto: XPUSJP


Comentaris

envia el comentari