El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera pren una decisió contundent: «Decisió pròpia»

Podria afectar el futur laboral del cantant

Kiko Rivera està gaudint de les vacances acompanyat dels seus tres fills, Carlota, Ana i Francisco. El cantant s'ha convertit aquests dies en notícia per treure un nou single amb Tutto Durán, una cançó que han anomenat 'Conmigo subes'. No obstant això, aquest no és l'únic aspecte que interessa de la seva faceta laboral. També ha cridat l'atenció el seu paper com a empresari a càrrec de la discoteca 'Hoyo Sevilla', que es va inaugurar al setembre i que des del principi de la pandèmia roman tancada i sense 'donar senyals de vida'. 

La decisió de Kiko Rivera

El considerable augment de casos de coronavirus i el descontrol de la situació va obligar el govern espanyol a declarar l'estat d'alarma el passat mes de març. Molts negocis van haver de tancar, entre ells la mencionada discoteca del fill d'Isabel Pantoja. En concret, Kiko Rivera es va voler avançar al confinament i va comunicar el tancament de la sala a través d'Instagram:

«Des de Hoyo Sevilla informem que el local podria romandre obert seguint la normativa d'aforament establerta, no obstant això, des de la direcció del club s'ha decidit romandre tancats per decisió pròpia i seguint els consells del Govern d'Espanya», començava dient. De cara al futur, asseguraven que «quedem a l'espera i anirem informant a través de les nostres xarxes socials segons avanci la situació. Ara mateix el nostre únic objectiu és cuidar i protegir les persones. Tornarem el més aviat possible i més forts que mai». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Hoyo Sevilla (@hoyosevilla) el

Des del passat 13 de març, data en què es va publicar el comunicat, 'Hoyo Sevilla' no ha tornat a obrir les seves portes. No ho ha fet ni durant el temps que aquesta mena d'establiments tenia permís per tornar a l'activitat. Kiko Rivera ha optat per seguir amb la discoteca tancada, per tal de preservar la seguretat  dels clients. No obstant això, hi ha molts rumors que indiquen que ho fa per evitar pèrdues econòmiques, de la mateixa manera que ha passat amb altres locals. 

Sigui quin sigui el motiu, el que és cert és que el seu negoci no només roman tancat des del març, sinó que, a més, no s'ha donat cap informació sobre aquest. El seu perfil d'Instagram està paralitzat  des de llavors. Sembla que Kiko s'ha desentès per complet del negoci, el que no se sap és si serà fins que torni la normalitat o ja definitivament.