YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La família d'Ana Obregón pren una decisió sobre l'actriu

El primer estiu sense Álex Lequio serà molt dur per a la biòloga

Ana Obregón passejant per Mallorca després de traslladar-se a la seva casa de La Deu
Ana Obregón i la seva família s'han traslladat a Mallorca després del funeral d'Álex Lequio. | GTRES

Recentment coneixíem la decisió d'Ana Obregón de traslladar-se a la seva casa de Mallorca, on habitualment passava les vacances al costat del seu fill. El primer estiu sense Álex Lequio serà molt dur per a l'actriu, que fins al moment es trobava pràcticament confinada al seu domicili habitual, a Madrid.

Ana Obregón es trasllada a Mallorca amb la seva família

Encara que la idea inicial d'Ana Obregón era passar l'estiu a la capital, la seva família l'ha convençut de canviar d'aires i viatjar a Mallorca després del funeral en memòria del jove empresari celebrat el passat 1 de juliol. No obstant això, la família no ha pres aquesta decisió en va. Tal com revela la publicació digital 'Jaleos', els parents més propers de l'actriu s'han desplaçat a l'illa per acompanyar-la en aquests moments tan durs.

Ana Obregón, surt de l'església plorant després del funeral d'Álex Lequio
Ana Obregón va viure el passat 1 de juliol un moment molt dur en acomiadar al seu fill Aless en un funeral. | GTRES

Els seus germans, nebots i pares van prendre la dràstica decisió de traslladar-se a la casa a l'illa mallorquina per no deixar a l'actriu sola en cap moment. Després de la defunció d'Álex Lequio, són conscients que són el seu màxim suport i han volgut acompanyar-la en aquestes difícils vacances.

L'estiu més dur per a Ana Obregón

Està clar que Ana Obregón no està animada per sortir: prova d'això és que s'ha quedat la majoria del temps a Mallorca dins de la casa de més de 1.000 metres quadrats amb impressionants vistes a la mar. Tot i això, hem pogut veure a la biòloga sortint a passejar amb les seves germanes i en alguna botiga.

Segons revela 'Jaleos' l'actriu no vol ni sentir a parlar d'esdeveniments o plans socials. «Cal donar-li temps i espai», li confessa el seu entorn a aquesta publicació. Amb tota seguretat, els nous aires de Mallorca i l'afecte de la seva família més propera ajudaran a l'actriu a suportar l'etapa més dura de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari