Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva

Decisió de Raquel Sánchez Silva amb els seus fills amb l'estranya mort de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva intenta protegir al màxim els seus petits

Raquel Sánchez Silva torna a la televisió. Ho fa de la mà de Maestros de la costura, que arriba a la cinquena temporada. La periodista va reaparèixer davant dels mitjans després d'uns mesos complicats.

Va haver de fer front a tots els comentaris que es van destapar sobre la mort de qui va ser el seu marit Mario Biondo. La seva família política va volar des d'Itàlia per acudir a diferents programes, on van reclamar la reobertura del cas. Però ella va optar per guardar silenci i mantenir-se en un segon pla.

Es troba totalment recuperada i sembla disposada a oferir la seva millor versió a l'espai de TVE. Sánchez Silva va comptar a la presentació d'aquest format amb el suport del seu company Lorenzo Caprile. El dissenyador va elogiar la presentadora, destacant el seu paper com a mare.

«És una gran mare i puc afirmar que moltes coses per als seus fills de l'escola les fa ella» va assegurar. La conductora del programa va explicar que després de tants anys a l'espai ha après algunes coses.

«Evidentment, només observant i després de cinc anys, aprens. Jo faig millor una vora del que ho feia, sé posar-hi una cremallera», destacava. Havia aconseguit grans avenços en molt poc temps, demostrant que de vegades és qüestió de posar fil a l'agulla.

Tracta de ser molt hermètica amb tot el que té a veure amb la família. I més quan hi ha menors pel mig. Procura, en la mesura que sigui possible, mantenir els seus fills allunyats del focus mediàtic.

Raquel Sánchez Silva a 'Maestros de la costura'.
Raquel Sánchez Silva a 'Maestros de la costura'. | Europa Press
 

Té clar que la televisió no és el lloc més adequat per a ells. «M'encanta la tele, estimo la tele, però està molt lluny de la meva vida privada. Són dos llocs completament diferents i continuarà sent així», va apuntar.

Amb aquestes paraules, Raquel Sánchez Silva advertia de manera indirecta que mai no parlaria de les seves intimitats a la petita pantalla. És el mitjà que li permet guanyar-se la vida, però no sembla disposada a participar en cap programa del cor.

Entén que «hi ha altres llocs més sans, més bonics i més infantils per als nens». Les seves paraules poden arribar a coincidir força amb les de qualsevol pare. No troben a la televisió avui el millor espai per a l'aprenentatge dels més petits.

A la presentació del talent va voler destacar el paper que tenia el format per a la indústria de la moda. Se sent «realment orgullosa» que l'espai aposti pel reciclatge de roba i potencia un mercat més sostenible. També en va fer referència a l'«autenticitat», cosa que evidencia l'evolució de la televisió.

Caprile, per part seva, ha destacat que «l'important és l'educació i el respecte, no només per la indústria de la moda. També per visibilitzar una societat nova del segle XXI on cabem tots, totes i tots».

Raquel Sánchez Silva va fer el viatge que tant desitjava

Raquel Sánchez Silva va fer fa uns dies un viatge molt especial. Ho portava planificant molt de temps. «Anem a l'Argentina!», va comunicar als seus seguidors.

Foto de Rachel Sánchez Silva i Matías Dumont.
Raquel va oblidar Mario Biondo quan va arribar Matías a la seva vida. | GTRES
 

Continuava dient: «Per fi podem volar a la nostra segona terra amb les ganes de qui la porta enyorant molt de temps. Hem planificat el nostre viatge a Buenos Aires primer i a Salta i Jujuy durant tantes setmanes i mesos...», explicava.

Cal no oblidar que la seva parella, el productor audiovisual Matías Dumont és argentí. Pel que fa a les seves stories s'ho van passar d'allò més bé durant la seva estada al país sud-americà.

Raquel Sánchez Silva ha passat pàgina. L'estranya mort de Mario Biondo ja forma part del passat i ella no en vol sentir a parlar. La seva vida ara s'orienta cap a una altra direcció.