Rocío Flores

La declaració d'amor de Rocío Flores al seu germà que fa plorar Rociíto

Rocío Flores li ha traslladat un missatge molt especial

Rocío Flores s'ha encarregat de fer una festa molt especial al seu germà amb motiu dels seus 24 anys. Aquest dijous 15 de desembre, David Flores feia 24 anys i la seva família li ha muntat una festa sorpresa perquè se senti acompanyat.

Amb la separació d'Antonio David i Olga, el germà de Rocío Flores no devia viure una bona època. Tot i això, els dos adults s'han posat d'acord per no trencar aquesta relació i així ell passa dues setmanes al mes amb cadascun en companyia de Lola.

Mentre que aquesta setmana la dissenyadora està de viatge amb la seva parella Agustín Etienne, Lola ha pogut celebrar l'aniversari amb el seu germà gran. Una festa en què no ha faltat cap detall, amb globus blaus, menjar de pica-pica i un pastís d'allò més especial.

Captura d'una story de Marta Riesco amb el pastís d'aniversari de David Flores Carrasco.
Story del pastís d'aniversari de David des del compte d'Instagram de Marta Riesco. | Instagram: @marta.riesco
 

El pastís era una palmera gegant de xocolata amb una fotografia sobreimpresa en sucre en què es veu Antonio David gaudint de la companyia dels seus tres fills.

Marta Riesco també va ajudar a preparar la festa i va compartir amb tots un detall que va simbolitzar l'afecte que tots dos es tenen. Molts podien pensar que Marta trigaria més temps a guanyar-se el germà de Rocío Flores, no obstant això, ahir va demostrar que no és així.

Amb una bonica dedicatòria i una selfie de tots dos en què David li fa un petó, ella escriu «t'estimo molt, Deivid». El missatge diu així: «Feliç aniversari a la persona més bona i preciosa del món. Conèixer-te és el millor que m'ha passat en molt, molt de temps, t'estimo, Deivid».

Rocío Flores també va dedicar unes paraules boniques al seu germà

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
Rocío Flores va escollir aquesta fotografia especial per felicitar el 24 aniversari del seu germà. | Instagram: @rotrece
 

«15 de desembre: Fa 24 anys va néixer el meu àngel de la guarda, la meva meitat. Ell no s'imagina com soc d'afortunada que sigui el meu germà. Que res ni ningú t'esborri mai el teu somriure», li escriu Rocío Flores al seu Instagram.

Al text l'acompanya una fotografia de tots dos en què David fa un tendre petó a la seva germana. «Sempre de la mà, sigues feliç avui i sempre. Ets la meva vida», conclou la felicitació.

Aquestes paraules poden recordar molt Rociíto, ja que no s'ha manifestat a les xarxes socials ni se sap com passarà aquest dia. Un dia que també és especial per a ella, en part, per l'aniversari d'un dels seus fills.

Captura d'una story de Rocío Flores amb el seu germà David Flores Carrasco fent-li un petó a la galta.
Rocío Flores sempre ha estat al costat del seu germà donant-li suport i protegint-lo. | Instagram @rotrece
 

Antonio David Flores també va tenir bones paraules per al seu fill: «24 anys pensant que ets el millor que m'ha passat a la meva vida. Tant de bo al món hi hagués més persones com tu».

«Gràcies per demostrar-me el teu amor cada dia. Mai et deixaré anar de la mà... Feliç vida, fill meu», unes paraules que li ha dedicat l'exguàrdia civil que acompanyen una foto molt tendra de tots dos amb una abraçada en blanc i negre.

Captura d'una story de Marta Riesco amb Antonio David Flores abraçant el seu fill David.
Foto escollida pel pare de Rocío Flores per felicitar l'aniversari del seu altre fill. | Instagram: @marta.riesco
 

Rocío Flores continua amb la celebració avui

Després d'un magnífic sopar de pica-pica i de la festa sorpresa, Rocío Flores continua de celebració avui per l'aniversari del seu germà. «Bon dia, avui, esmorzar especial», va compartir amb els seus seguidors en una story en què apareix mullant un xurro a la xocolata.

Aviat David Flores podrà tornar a bufar les espelmes en companyia d'Olga Moreno, quan aquesta torni de viatge.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp