ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Makoke se separa «trista i decebuda»

Per respecte la seva filla Anita Matamoros, la model vol ser prudent
Makoke, exparella de Kiko Matamoros. | CatalunyaDiari.cat
 

Kiko Matamoros en diverses ocasions ja ha parlat sobre la seva separació amb Makoke, però fins ara la model no s'havia pronunciat. Finalment Makoke ha compartit les seves primeres paraules sobre aquesta gran decisió de les seves vides.

 

Tot i que no ho ha fet directament, sinó que ha estat el company de plató de Makoke i presentador de 'Viva la vida', Aurelio Manzano, qui ha informat l'audiència com està travessant aquesta situació l'exparella de Matamoros.

 

Durant aquest cap de setmana Toñi Moreno ha tornat a conduir el programa de Telecinco acompanyada de tots els seus col·laboradors, excepte Makoke. Tot apunta al fet que la model està retardant la seva tornada, però ha compartit el que sent amb el seu company i li ha donat permís perquè ho expliqui al programa.

 

Makoke trenca el seu silenci

Fins aquest moment, Kiko Matamoros era l’únic que havia parlat sobre la seva separació de Makoke, explicant com se sentia, trist i dolgut, i que ell tenia gran part de la culpa. Ara Makoke ha compartit els seus sentiments a través de la veu d’Aurelio Manzano que ha explicat que se separa «trista i decebuda». Igual que el que sent Kiko Matamoros i que va explicar fa uns dies.

 

Una qüestió important és la raó per la qual la model no ha parlat abans: «Tinc una filla i jo no comercialitzo amb el meu dolor». Amb el seu silenci Makoke estaria respectant la seva filla Anita Matamoros i seria una indirecta pel pare que hauria fet tot el contrari. A més, també va admetre que estava «molt dolguda» per la situació tan delicada per la qual l’exparella està passant.

Makoke i Kiko Matamoros van ser parella durant 20 anys. | CatalunyaDiari.cat
 

Kiko sí que havia parlat sobre la separació de Makoke

Durant vint anys els mitjans del cor han estat seguint els passos de la parella, fins que la notícia de la separació de Kiko Matamoros i Makoke ha revolucionat els platós de Telecinco i ara no es parla de res més. 

 

Tot i que Kiko Matamoros ha parlat sobre el tema a 'Sálvame' i que Makoke ho ha fet a través de 'Viva la vida', cap dels dos ha explicat mai amb claredat el motiu principal pel qual van decidir separar-se

 

És més, Kiko ha dit en alguna ocasió que Makoke era la dona de la seva vida i que al seu costat era molt feliç, per això només té molt d'agraïment i bons records del temps compartit. Concretament que «cada vegada hi havia més distància i menys coses en comú. Hi ha hagut principalment un desgast de la convivència».