El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

La dedicatòria de Kiko Rivera al seu tiet 'Riverita' que ha emocionat a tots

El fill d'Isabel Pantoja ha sentit molt la mort del germà de Paquirri

Ahir es produïa la mort de José Rivera, 'Riverita', el germà gran del desaparegut Paquirri i, per tant, oncle de Kiko Rivera. Moria als 73 anys, a causa d'un càncer que li va ser diagnosticat fa cinc anys.

El seu nebot Canales Rivera va ser l'encarregat de donar aquesta notícia que ha esglaiat a tots els seus familiars. I, especialment, al fill d'Isabel Pantoja. Tant és així que no ha dubtat a dedicar-li a través de les xarxes socials unes paraules realment emotives.

Les paraules de Kiko Rivera cap a 'Riverita'

La mort de Paquirri va donar lloc al fet que la 'tonadillera' rebutgés de ple a la família del torer. Tant és així que no només es va allunyar d'aquesta sinó que va fer que el seu fill no tingués contacte amb aquesta. Bona mostra d'això és el fet que Kiko Rivera no va arribar a conèixer al seu avi, Antonio.

No obstant això, el fet que el jove hagi descobert recentment mentides de la seva mare, han canviat les coses. Després assabentar-se que la seva progenitora suposadament l'ha enganyat amb l'herència del seu pare, aquell ha trencat tota relació amb ella. És més, ha millorat els vincles amb els seus germans grans, Francisco i Cayetano, al mateix temps que ha acostat postures amb l'entorn del destre.

Precisament fa unes setmanes va viatjar amb aquells fins a la casa de 'Riverita' per conèixer-lo. Així, va tenir lloc una trobada on van viure moments emotius, van compartir rialles i records del destre.

Una trobada aquesta que ha permès que Kiko hagi pogut descobrir al seu oncle abans que aquest hagi mort. I, per això, no ha dubtat a dedicar-li unes tendres paraules d'homenatge en xarxes socials lamentant la seva mort.

En concret, el DJ ha pujat al seu compte d'Instagram una foto de Paquirri i José Rivera de joves i vestits de toreros. Foto que l'ha acompanyat del següent missatge: «Descansa en pau, tito. Només lamento no haver-nos pogut conèixer més».

Així mateix, ha afegit: «Una pena, però em quedo amb aquest regal que guardaré amb tot l'afecte del món. Fes-li petons al pare». Unes paraules amb què fa referència al fet que el seu oncle durant la citada trobada va obsequiar amb un cop de mà important en la família.

La dedicatòria del fill d'Isabel Pantoja ha emocionat a les xarxes. Tant és així que molts dels seus seguidors no han dubtat a donar-li el condol i també en insuflar-ànim en aquests moments. Això sense oblidar que altres li han aconsellat el que ha de fer a partir d'ara.

Els missatges de dolor dels germans de Kiko Rivera

A més del DJ, els seus germans grans també han fet servir les xarxes socials per homenatjar 'Riverita'. Així, Francisco Rivera ha penjat al seu Instagram una foto del pont de Triana a Sevilla a la qual ha acompanyat d'aquestes paraules: «Sempre se'n van els millors. Ja fa temps que n'hi ha molts que et volen esperant-te i tu, com sempre, fent les coses teves, els has fet esperar».

A això ha afegit: «Has estat diferent, últim bohemi de l'art. Et vaig a trobar a faltar, oncle José. Ja ens veurem. Envia petons a tots allà dalt de la meva part».

Cayetano Rivera, segons sembla, és el que més contacte tenia amb el germà del seu pare i el que més està sentint la seva pèrdua. Si és el cas, ha compartit dues fotografies al costat d'ell a Instagram. I aquestes les ha publicat al costat del següent comentari: «Avui en el cel estan de sort... 'La meva edat és la meva saviesa', deia. En la seva targeta de visita una infinitat d'oficis, 'torero' de què més s'enorgullia».

El seu homenatge ha continuat així: «Tocat amb la vareta de Déu per ser un geni, però de guillat no tenia res. El seu era un altre tipus de deliri, un altre tipus de bogeria. Apassionat dels toros, amant del riure, capaç de volar i de fer-te somiar des d'una cadira. La seva vida en un foli seria traços de colors, flors, estrelles, la lluna...».

Les paraules més emotives han arribat quan ha dit: «El món ara, tiet José, és una miqueta pitjor sense la màgia de la teva fantasia. Gràcies per la teva imaginació, per ensenyar-me a viure des de la teva perspectiva. Gràcies, oncle José, per haver existit en la meva vida. Et vaig a trobar a faltar, però el teu record serà el meu somriure. T'estimo, tiet José. Ens veiem a l'altra riba...».