La dedicatòria de Rocío Flores a Olga Moreno que no agradarà a Rocío Carrasco

És un missatge molt significatiu per a la dona del seu pare, Antonio David Flores

Imatge d'arxiu de Rocío Flors
Rocío Flores ha dedicat un tendre missatge a Olga Moreno | Catalunya Diari

Durant tot el temps que ha durat el reality 'Supervivientes 2020', Rocío Flores no ha deixat de transmetre els seus desitjos de reconciliar-se amb la seva mare, Rocío Carrasco. És més, fins i tot ha rebut el suport públic de la seva família materna, com Rosa Benito, que han criticat a l'esmentada progenitora. L'han criticat per no fer el pas de recuperar la relació amb la seva filla.

No obstant això, sembla que els intents de la jove d'arreglar les coses no estan donant els seus fruits, i això és una cosa que li fa mal enormement. No obstant això, no és un impediment perquè se senti feliç per tenir al seu costat a persones tan especials com Olga Moreno, l'esposa del seu pare Antonio David Flores.

Bona mostra que sent alguna cosa molt especial per aquesta dona és el missatge que li ha dedicat en xarxes socials. En concret, ha fet ús de les històries del seu compte d'Instagram per compartir una fotografia d'Olga, a la qual visitava a la seva botiga de Màlaga després tornar de Madrid. Imatge que ha acompanyat del següent comentari: «No es pot ser més bonica que tu, la meva Olga».

Olga Moreno posant somrient
Olga Moreno ha tingut una dedicatòria especial de Rocío Flores | Instagram

D'aquesta manera, Rocío Flores ha volgut mostrar a tothom que per a ella és vital la figura d'Olga Moreno. Una cosa que ja ha dit públicament en diferents entrevistes en què ha deixat clar el següent: «És una de les persones més importants de la meva vida. Porta amb mi des que tinc pràcticament ús de raó. Li agraeixo tot el temps que porta al meu costat».

Encara que actualment no tinguin relació, segur que a Rocío Carrasco li ha dolgut veure com pràcticament el seu lloc com a mare està ocupat per una altra dona. Una dona que desperta l'admiració i els afalacs per part de la seva filla. Però és que, com se sol dir popularment, 'el frec fa l'afecte'.


Comentaris

envia el comentari