T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

Deixen al descobert la cara menys amable de Carmen Borrego

Carmen Borrego ha quedat en una posició molt desfavorable després que els seus ex estilistes sortissin parlant malament d'ella en el programa 'Socialité' de Telecinco.
Carmen Borrego no seria especialment amable fora de càmeres | GTRES

El programa 'Socialité' porta tota la setmana avançant un contingut exclusiu, en el qual entrevisten als estilistes que van treballar amb Carmen Borrego, durant la secció que va fer al programa 'Sálvame' durant alguns mesos. Avui per fi hem pogut veure el contingut i veritablement, aquest no deixa en un bon lloc a la filla de María Teresa Campos.

Fran i José, els dos estilistes que van treballar sota les ordres de Borrego, han aparegut al programa de María Patiño definint a Carmen com una persona altiva, prepotent i amb una gran falta d'humanitat. Per si no n'hi hagués prou, els dos professionals de l'estilisme han explicat com era treballar amb ella i han deixat clar que era molt complicat i que mai ho tornarien a fer encara que fos per tots els diners del món.

Excentricitats pròpies d'una estrella de Hollywood

Entre les actituds que han destacat de Carmen Borrego ha estat que li agradava que li seguissin el corrent en tot el que deia, que no li agradava que mantinguessin conversa amb ella, es queixava per tot i que no col·laborava el més mínim amb la feina que havien de realitzar. De moment, ha estat Terelu, la seva germana qui ha negat que això fos així i ha assegurat que qualsevol altre professional de Telecinco pot dir com és realment l'exdirectora de programes de televisió.

 

També et pot interessar...