Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Preocupació per l'estat de salut d'Andrés Pajares

Andrés Pajares travessa problemes de salut que preocupen a la seva família | L’actor, però, no accepta la seva situació i fins i tot ha intentat tornar als escenaris
La salut d'Andrés Pajares preocupa a la seva família | Cedida

 

Ja fa un temps que el reconegudíssim actor del 'destape', Andrés Pajares, va decidir deixar els escenaris i fer una vida més senzilla. Sense preocupacions laborals i fent-se càrrec de portar una vida més saludable, l'actor havia fet una passa al costat i eren pocs els qui sabien quin era el seu estat actual. Però tot i això, fa pocs dies, la mítica parella humorística de Fernando Esteso va presentar-se en un conegut teatre de Madrid per oferir una obra i preparar la seva tornada als escenaris.

 

 

Trastorn psicològic bipolar

Segons informa la Coctelera, l’actor es va presentar en un teatre de Madrid amb la intenció de tornar al món de l’espectacle amb la intenció que se'l veiés d'allò més bé. El seu delicat estat de salut, però, fa que sigui pràcticament impossible que això es pugui produir.

 

Andrés Pajares va voler llogar un teatre per tornar als escenaris | Cedida

 

Andrés Pajares es va interessar pel preu del lloguer de teatre i es va oferir a fer una obra amb ell mateix de protagonista, i és que sembla que el còmic no accepta la delicada salut que travessa. Amb la seva voluntat de tornar a pujar a l’escenari, l’actor va ingressar els diners corresponent del lloguer del teatre, però segons informen, quan ja semblava que tot seguia el seu curs, aquests tràmits es van aturar.

 

L'actor no accepta la seva situació i vol tornar als escenaris | Cedida

 

Hem de recordar que a Andrés Pajares se’l va diagnosticar un trastorn psicològic bipolar i que aquests canvis sobtats que pateix tenen molt preocupat al seu entorn familiar: «Hi ha dies que es troba més animat i se’l veu com ell era abans, però el seu entorn més proper el fa veure que ja no està per actuar», quelcom que ell no accepta.

 

Pajares arrossega problemes de salut des del 2017

L’actor va iniciar els seus problemes de salut l’octubre del 2017. Llavors, el seu físic va començar a evidenciar clares mostres de debilitat quan se’l va poder veure passejant per Madrid agafat del braç de Juana Gil, la secretària amb qui segons ell es volia casar. Durant un trajecte no gaire llarg, Andrés Pajares va haver d’aturar-se per seure i agafar aire i forces per poder continuar el camí.

 

Andrés Pajares camina agafat del braç de Juana Gil | Cedida

 

Així i tot, el seu delicat estat de salut, no li va impedir anar a l’estrena de l’obra del seu gran amic Arturo Fernández. Amb tot, a l’hora de fer-se la foto de rigor al photocall es va evidenciar la seva delicada situació, ja que es va haver d’ajudar de la seva secretària i de Norma Duval per posar.

 

Pajares s'aguanta posant al photocall del braç de Juana i Norma Duva | Cedida

 

El seu fill Andrés Bruguera explicava sobre l’estat de salut del seu pare: «Està fatal de l’esquena, portar diversos mesos així. Li costa caminar i necessita ajuda» però tot i això, reconeixia que tot i la seva debilitat, el seu pare es negava a acceptar l’ajuda dels seus fills.

 

«El pitjor de tot és que no accepta la meva ajuda personal. No es deixa ajudar pels seus fills perquè, a més de l’esquena, pateix problemes psicològics que estan diagnosticats com un trastorn bipolar mixt. Tot això és molt dur per mi. Des del diagnòstic no accepta la nostra ajuda. Ni la meva ni la de les meves germanes» confessava Andrés Bruguera.

 

Comentaris